ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μη διαχειρίσιμο το χρέος της ΚΑΕ, χωρίς τη συνδρομή Λάσκαρη

Τα μέλη της επιτροπής που έχει συστήσει ο Ερασιτέχνης Άρης για τις επαφές με το Νίκο Λάσκαρη συζήτησαν σήμερα για τη διαμορφωθείσα κατάσταση στην ΚΑΕ μετά και την επιστολή του ιδιοκτήτη και το συμπέρασμα είναι ότι δεν γίνεται να μη συμμετέχει στην αποπληρωμή των χρέων αυτός που τα δημιούργησε.

Ο Γιάννης Ψηφίδης, ο Χρήστος Γρόλλιος, ο Νίκος Ζεϊμπέκης και ο Παναγιώτης Καπάζογλου συσκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι. Απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους ο Λευτέρης Αρβανίτης. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο Καπάζογλου, ως εκπρόσωπος της ομάδας των Αρειανών επιχειρηματιών και αποδέκτης της επιστολής Λάσκαρη, ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής όχι απλά για όσα ανέφερε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ στην επιστολή, αλλά και για την οικονομική κατάσταση της εταιρείας, που ολοταχώς κατευθύνεται στα… βράχια.

Σύμφωνα με όσα αναλύθηκαν σε οικονομικό επίπεδο, τα χρέη είναι μη διαχειρίσιμα, αν δεν βρει τρόπο να καλύψει μέρος αυτών ο Λάσκαρης. Η πρόταση των Αρειανών επιχειρηματιών υφίσταται (300-350 χιλιάδες ευρώ ετησίως για τέσσερα χρόνια και κάλυψη 2,3-2,5 εκατ. ευρώ από τα χρέη), αλλά δεν αρκεί από μόνη της για να καλυφθούν όλα τα χρέη.

Πρέπει να πιεστεί με οποιονδήποτε τρόπο ο Λάσκαρης, προκειμένου να βρει λύσεις για να εγγυηθεί ότι θα πληρώσει τα χρέη προς το δημόσιο. Εννοείται ότι η επιστολή κρίνεται… απαράδεκτη με όσα αναφέρει για χορηγίες που θα είναι οι… εγγυήσεις του ως προς την αποπληρωμή των χρεών.

Ο Ερασιτέχνης καλείται πλέον άμεσα να αναλάβει δράσεις, πέραν της συνέχισης της γενικής συνέλευσης. Είναι απαραίτητο να γίνει – και θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα – κάλεσμα σε όλους τους επιφανείς Αρειανούς, προκειμένου να δοθεί οικονομική λύση, που θα στηρίξει την προσπάθεια έχει ήδη ξεκινήσει.

To Top