ΜΠΑΣΚΕΤ

Παίκτες του Άρη, μη φοβάστε κανέναν και τίποτα! Όλοι είναι στο πλευρό σας!

Ο Άρης μπαίνει στη σημερινή μάχη με τον Πανιώνιο πλήρης. Μπορεί να είχε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς, άλλους σοβαρούς, άλλους λιγότερο σοβαρούς, αλλά σήμερα οι παίκτες φωνάζουν δυναμικά παρών, έτοιμοι να πάρουν αυτό που θέλουν μέσα στο γήπεδο.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο Γιάννης Αθηναίου δεν είναι 100% έτοιμος, διότι μια θλάση στο γαστροκνήμιο – και με υποτροπή – δεν μπορεί να θεραπευθεί πλήρως σε διάστημα τριών εβδομάδων. Δηλώνει παρών, όμως, σήμερα γιατί θέλει να μπει στη μάχη και να βοηθήσει την ομάδα.

Ο Γκάρι Μπελ υπέστη θλάση, είχε και ενοχλήσεις στο γόνατο, αλλά δεν σκέφτεται καν ούτε την επόμενη μέρα, ούτε το επόμενο συμβόλαιο, ούτε ότι κάποιοι τον συμπεριφέρθηκαν άσχημα στη διάρκεια της χρονιάς. Δηλώνει παρών για να βοηθήσει τον Άρη να κερδίσει τον φετινό “τελικό” του.

Ο Μπράις Ντουβιέ υπέστη διάστρεμμα προχθές, αλλά θα μπει στη μάχη και αυτός με όσες δυνάμεις έχει, για να στηρίξει την προσπάθεια των συμπαικτών του.

Ο Άρης έγινε μέσα σε τρεις βδομάδες οικογένεια. Δέθηκαν οι παίκτες μεταξύ τους, ασχολήθηκαν για πρώτη φορά μόνο με το μπάσκετ και πώς θα γίνουν καλύτεροι.

Θέλουν να το δείξουν αυτό σήμερα και να πάρουν τη νίκη. Είναι δεδομένο ότι έχουν πίεση και άγχος, είναι απολύτως λογικό αυτό, όμως, όλοι τους πιστεύουν, όλοι τους στηρίζουν και όλοι είναι στο πλευρό τους σε αυτή τη μάχη. Δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν και τίποτα!

To Top