ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μια φανέλα για την κυρία Ελισάβετ!

Την ευκαιρία να δείξει το κοινωνικό της πρόσωπο είχε και πάλι η ΚΑΕ Άρης, χαρίζοντας την φανέλα με το Νο14 με τις υπογραφές όλων των παικτών της ομάδας.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ “κάποιες επιθυμίες δε γίνονται απλά αποδεκτές, αλλά (πρέπει να) πραγματοποιούνται αμέσως. Όπως αυτή της κας Ελισάβετ Ξαφοπούλου, η οποία συγκίνησε την ομάδα μπάσκετ του Άρη.

Η κα Ελισάβετ είναι φανατική φίλαθλος του Άρη. Επί σειρά ετών δεν έχανε αγώνα της ομάδας. Ένα πρόβλημα υγείας δεν της επιτρέπει να βλέπει πλέον διά ζώσης τον αγαπημένο της Άρη. Η αγάπη της για την ομάδα, όμως, δε μειώθηκε στο ελάχιστο. Πριν από λίγες μέρες, ιθύνοντες της Άρης Κ.Α.Ε. βρέθηκαν στο χώρο που εργάζεται ο γιος της, Βασίλης. Ο τελευταίος ζήτησε για τη μητέρα του μία φανέλα υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες της ομάδας.

Η σχετική επιθυμία δε θα μπορούσε παρά να γίνει πραγματικότητα αμέσως. Οι καλαθοσφαιριστές του Αυτοκράτορα έσπευσαν να υπογράψουν τη φανέλα, στέλνοντας τις καλύτερες ευχές τους στην κα Ελισάβετ. Η φανέλα τής παραδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής 28/8 και η ίδια δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη που η επιθυμία μου έγινε πραγματικότητα και μάλιστα τόσο γρήγορα. Εύχομαι στην ομάδα μας πάνω απ’ όλα υγεία και να πραγματοποιήσει μία πολύ επιτυχημένη σεζόν», είπε παραλαμβάνοντας τη φανέλα.

Ευχή μας, κα Ελισάβετ, να σας ξαναδούμε στο Nick Galis Hall”.

 

To Top