ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μιλόγεβιτς στο PRESSARIS: “Ο κόσμος του Άρη αξίζει μόνο χαρές – Ο Αρτούρ είναι μαχητής και είμαστε στο πλευρό του”

Από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές του Άρη, τη δεκαετία του ΄90, ο Λιούμπισα Μιλόγεβιτς, βρίσκεται για διακοπές στη Θεσσαλονίκη και δεν έχασε την ευκαιρία να φορέσει και πάλι τα «κιτρινόμαυρα», γνωστοποιώντας στο PRESSARIS τα συναισθήματά του.

Οι βετεράνοι του Άρη έδωσαν το απόγευμα της Δευτέρας φιλικό αγώνα με τους αντίστοιχους της Α.Ε. Αμπελοκήπων, προκειμένου να ενισχύσουν οικονομικά τον Αρτούρ Λεκμπέλο που βιώνει τα τελευταία χρόνια τον δικό του «Γολγοθά». Επ΄ευκαιρίας της παρουσίας του στην Ελλάδα για διακοπές, ο Λιούμπισα Μιλόγεβιτς αποδέχθηκε την πρόσκληση των άλλοτε συμπαικτών του και έδωσε το παρών στην φιλική αναμέτρηση. Ερωτώμενος αρχικά για τον Αρτούρ Λεκμπέλο, είχε να πει:

«Ο Αρτούρ είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη δύναμη. Ξέρω το πρόβλημά του εδώ και καιρό. Είναι φοβερός χαρακτήρας, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Είμαστε στο πλευρό του».

Πώς ένιωσες που φόρεσες και πάλι τη φανέλα του Άρη, έστω και αυτή των παλαιμάχων;

«Είναι ένα μοναδικό συναίσθημα. Πέρασα υπέροχα χρόνια στον Άρη. Για μένα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει πουθενά στον κόσμο. Γενικότερα σαν την Ελλάδα. Έζησα σπουδαίες στιγμές και χάρηκα που ξαναείδα φίλους μου. Όποτε μπορώ έρχομαι και περνάω εδώ τις διακοπές μου. Είναι το καλύτερο δώρο που κάνω στον εαυτό μου».

«ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ»

Ο βετεράνος Σέρβος ποδοσφαιριστής του Άρη, εργάζεται πλέον ως προπονητής ακαδημιών στην πατρίδα του, γι΄αυτό και δεν μπορεί τα τελευταία χρόνια να επισκέπτεται συχνά τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, παρακολουθεί συνεχώς την πορεία των «κιτρινόμαυρων»:

«Ένα κακό ξεκίνημα φέτος ήταν αυτό που στέρησε την άνοδο. Στεναχωριέμαι για τον κόσμο του Άρη, αξίζει μόνο χαρές. Έγιναν πολλά λάθη φέτος, τα έχω παρακολουθήσει. Ελπίζω ότι την επόμενη χρονιά δεν θα επαναληφθούν και θα ανέβει η ομάδα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τον Άρη, πρέπει να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία».

Σου έγινε πρόταση ποτέ από τον Άρη, να συνεργαστείς από οποιοδήποτε πόστο;

«Όχι και δεν ξέρω γιατί. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως έρθει κι αυτή η ώρα. Η Σερβία έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Θέλει καλό ψάξιμο, αλλά υπάρχει πολύ ταλέντο».

To Top