ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μιχαηλίδης: «Πρέπει να λυθεί το θέμα των μετοχών για να απεγκλωβιστεί ο Άρης από τον κυκεώνα»

Ο πρώην πρόεδρος του Άρη, Άκης Μιχαηλίδης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92,8 και σχολίασε τα τεκταινόμενα στο μπασκετικό τμήμα. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε

Για την κοπή της πίτας:

Ήταν μια πολύ ωραία εκδήλωση, πήγα και το χάρηκα πολύ. Αυτή η  εκδήλωση ήταν μια ετήσια εκδήλωση της βασιλόπιτας, βρήκαμε την ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί και είδα κόσμο που είχα να δω καιρό και γέμισε η ψυχή μου αγάπη και συναισθήματα το σήμερα είναι οδυνηρό για τον Άρη.

Ειδικά από την ανάληψη της διοίκησης δεν περίμενα ποτέ τέτοια αποτελέσματα. Πραγματικά μπορούσε να βοηθήσει ο Παναγιώτης Γιαννάκης, αλλά δεν μπορεί να βοηθήσει χωρίς την διοίκηση.

Πως μπορεί να δρομολογηθεί αυτή η κατάσταση:

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ένα μεγάλος προβληματισμός και κανένας δεν βλέπει μέλλον στην ιστορία του Άρη, δεν βλέπει πως μπορούμε να απεγκλωβιστούμε από αυτόν τον κυκεώνα που αντιμετωπίζουμε, από ότι έμαθα είναι ότι οι μετοχές είναι δεσμευμένες και δεν μπορούμε να έχουμε ελευθερία κινήσεων, μου βάλανε ένα πρόβλημα επιπλέον σε αυτά που είχα.

Είναι τεράστιο πρόβλημα δεν ξέρω πως μπορεί να λυθεί και εύχομαι να λύσει τα προβλήματα του ο κύριος Λάσκαρης και να ανακουφιστεί και ο Άρης. Δεν μπορεί να κάνει στην άκρη με τις μετοχές αλλά και στην άκρη να έκανε δεν μπορεί να προχωρήσει το θέμα.

Δεν λύνεται το πρόβλημα, μόνο εάν λυθούν τα προβλήματα του Λάσκαρη και μετά να δούμε τι θα γίνει με τον Άρη. Είμαι πολύ προβληματισμένος.

Εάν μίλησε με τον Παναγιώτη Γιαννάκη:

Είπαμε να βρεθούμε να συζητήσουμε, είναι και αυτός πολύ προβληματισμένος και είπαμε να τα πούμε από κοντά για να δούμε τι θα κάνουμε, να δούμε πως το σκέφτεται και τι έχει στο μυαλό του.

Αν δεν λυθεί το θέμα των μετοχών του Άρη, δεν μπορεί να προχωρήσει η ιστορία, μπορεί να γινούν κινήσεις αλλά πρώτα πρέπει να λυθεί το θέμα των μέτοχων, αυτό επείγει. Είναι στην πιο τραγική κατάσταση που έχει βρεθεί ποτέ ο Άρης.

Για το ότι έχει επηρεάσει και το αγωνιστικό κομμάτι στον Άρη:

Ήδη είμαστε σε άσχημο δρόμο και τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι δύσκολα  και έχει ήδη 9 ήττες στο ενεργητικό του, δεν περίμενα ποτέ ότι θα γινόταν 9 ήττες συνεχόμενες στον Άρη, δεν έχει γίνει ποτέ, άρα έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά ο Άρης.

Βλέπω ότι όσο και αν βοηθήσει ο κόσμος,  όταν ο Άρης αγωνιστικά δεν πηγαίνει καλά και όταν κάνει η ομάδα 9 ήττες δεν μπορώ να διανοηθώ τι μπορεί να έχει γίνει.

Εάν έχει μιλήσει με τον Νίκο Λάσκαρη:

Όχι δεν έχω μιλήσει μαζί του και δεν τον γνωρίζω προσωπικά.

Πρώτη φορά είναι αυτό το πράγμα και όταν ξεκίνησε ο Λάσκαρης πίστευα ότι θα προχωρήσει η ομάδα και με αυτό το πισωγύρισμα που έγινε, έχασα την μπάλα και εγώ και ο κόσμος.

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο:

Θέλω να πω κουράγιο, η ομάδα μας έχει δοξάσει στο πανελλήνιο και στην Ευρώπη και πρέπει να σταθούμε στην ομάδα όσο μπορούμε και ο θεός να βάλει το χέρι του.

To Top