ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μολυβδάς: «Παραμένω φίλος του Άρη, έδωσε νέα πνοή στην ομάδα ο Γουλιέλμος»

Το πρώην μέλος του τεχνικού τιμ του Άρη, Θανάσης Μολυβδάς μίλησε για την χρονιά που κύλησε, το διαζύγιο του με τους κίτρινους και την επόμενη μέρα.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά κάνοντας τον «απολογισμό» της φετινής προσπάθειας ανέφερε:

Τέλος καλό όλα καλά, έγινε μια πολύ σοβαρή και αξιόλογη προσπάθεια, τα παιδιά ανταποκρίθηκαν και ήρθε το επιθετικό αποτέλεσμα, να ξεφύγουμε από τις κακοτοπιές.

Για την φετινή χρονιά και τις πολλές δυσκολίες που υπήρχαν:

Ήταν σίγουρα ένα αρκετά περίεργο και δύσκολο διάστημα, ίσως ήταν το πιο δύσκολο διάστημα που έχω υπάρξει στην ομάδα του Άρη, γιατί είχε την ιδιαιτερότητα ο Άρης να βρίσκεται σε ένα δύσκολο σημείο αγωνιστικά που ήταν…επίφοβο.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι στο άθλημα μας υπάρχουν αυτές οι δυσκολίες.

Για το ότι και την περσινή χρονιά ο Άρης αντιμετώπισε επίσης σοβαρά προβλήματα:

Πέρυσι είχαμε μια διαφορετική δυσκολία, η ομάδα ξεκίνησε με υψηλούς στόχους, παρουσιάστηκαν κάποια προβλήματα, τα οποία βγήκαν προς τα έξω στο τέλος της χρονιάς αλλά εμείς τα βιώναμε από την αρχή.

Για την σημασία της αλλαγής στην διοίκηση:

Η αλήθεια είναι ότι μετά την αλλαγή που έγινε στην διοίκηση πολύ περισσότερο αισθάνθηκαν την αλλαγή καθώς είχαν βιώσει την περσινή κατάσταση.

Σίγουρα είχαμε και εμείς την στήριξη της διοίκησης αλλά πολύ πιο έντονο ήταν στα παιδιά που ήταν από την αρχή της χρονιάς.

Για το «κλειδί» της αλλαγής της εικόνας:

Σε καθαρά μπασκετικά κριτήρια ήταν η αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού, από εκεί και πέρα εξω-μπασκετικά συνετέλεσε το γεγονός ότι οι αλλαγές φέρνουν μια νέα πνοή.

Τα παιδιά είχα δεχθεί πάρα πολύ πίεση, και τα βοήθησε και πάρα πολύ το ότι ένιωσαν ότι υπάρχει κάποιος δίπλα τους.

Για τους λόγους που δεν συνεχίζει στους κιτρινόμαυρους:

Είναι θέμα εσωτερικής φύσεως, είναι επαγγελματικό το άθλημα, κάποια πράγματα τα βλέπεις από διαφορετική σκοπιά καμία φορά.

Για το αν παραμένει φίλος του Άρη:

Στις ομάδες που έχω συνεργαστεί επαγγελματικά παραμένω πάντα φίλος, ανεξαρτήτως που βρίσκονται και σε πια κατηγορία.

Όταν ένας άνθρωπος συνεργάζεται επαγγελματικά με έναν σύλλογο, δίνει και κυρίως παίρνει είναι άτοπο να πούμε ότι δεν παραμένει φίλος του.

Είναι αμαρτία, πηγαίνεις κάπου, παίρνεις εικόνες, σου δίνουν εμπειρίες της ζωής.

Ο Άρης είναι η ομάδα της πόλης η οποία μεγάλωσα, με έβαλε στην ιδέα του μπάσκετ, και εμένα και εκατομμύρια Ελλήνων, ο Άρης παραμένει κομμάτι της καρδιάς μου, άλλωστε έχω περάσει και πολύ μεγάλο μέρος της επαγγελματικής μου καριέρας στον Άρη.

Για τον Άρη της επόμενης σεζόν και το εάν κινείται προς την σωστή κατεύθυνση:

Αυτήν την στιγμή οι κινήσεις οι οποίες γίνονται και οι σκέψεις οι οποίες υπάρχουν για την νέα σεζόν είναι προς την σωστή κατεύθυνση, ο Άρης βρίσκεται σε μια μεγάλη οικονομική δυσκολία και θα πρέπει όλοι να το καταλάβουν και να το αποδεχτούν.

Θα πρέπει να γίνουν κάποιες κινήσεις για να λυθεί το πρόβλημα σιγά-σιγά και να πατάει η ομάδα σε στέρεες βάσεις.

Δεν μπορείς να περιμένεις κάποιον από το πουθενά να βάλει πολλά χρήματα, αυτό είναι κάτι δύσκολο να συμβεί στην Ελλάδα του σήμερα από την μια στιγμή στην άλλη.

Από την στιγμή που θα λυθούν τα προβλήματα και θα μπούνε υγιείς και στέρεες βάσεις θα πρέπει να ξεκινήσει ο σύλλογος να σκέφτεται πως θα γιγαντωθεί, αν και αυτό πάντα έχει να κάνει και με την οικονομία της χώρας.

Για το που θα είναι ο ίδιος την επόμενη σεζόν:

Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει κάποια συμφωνία, αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι η Εθνική ομάδα, περιμένω να δω κάποιες εξελίξεις στις ομάδες του εσωτερικού, και γιατί όχι και στο εξωτερικό, έτσι κι αλλιώς το μπάσκετ είναι παγκόσμιο άθλημα, από όταν ξεκίνησα την προπονητική ήμουν συνειδητοποιημένος ότι το «όπου γης και πατρίς» θα ισχύει.

Για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου:

Ο κ.Γιαννακόπουλος θεωρώ ότι ήταν και από τους πιο σεμνούς ανθρώπους που έχουν περάσει από τον χώρο, ίσως το οπαδικό κομμάτι τον έχει αγγίξει λιγότερο από οποιονδήποτε άλλον, ήταν ένας κύριος με όλη την σημασία της λέξης.

To Top