«Μονόδρομος η Γ΄ Εθνική για ΟΦΗ, αλλά να προσέχει το πάθημα του Άρη »

Πεπεισμένος ότι ο ΟΦΗ πρέπει να πάει στην Γ’ Εθνική προκειμένου να απαλλαγεί από τα χρέη του, είναι ο Νίκος Τζώρτζογλου, σύμφωνα με δηλώσεις του στο «Athletic Radio», στις οποίες δεν παρέλειψε ν΄ αναφερθεί και στους «κίτρινους», λέγοντας πως οι Κρητικοί θα πρέπει να «προσέξουν το πάθημα του Άρη».

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου μίλησε για τη φετινή καταστροφική σεζόν των Κρητικών, τονίζοντας ότι η Γ’ Εθνική είναι «μονόδρομος», επισημαίνοντας ότι μόνο έτσι θα καταφέρουν να επιστρέψουν δυνατότεροι.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε σχετικά με το πού πρέπει να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν η ομάδα της Κρήτης:

«Η δική μου άποψη τώρα είναι η ίδια που είχα και στο παρελθόν. Να πάει ο ΟΦΗ στην Γ’ Εθνική όσο σκληρό και αν είναι. Ειδικά από την στιγμή που έγιναν σοβαρά λάθη από την ΠΑΕ ΟΦΗ και τις διοικήσεις του, η Γ’ είναι μονόδρομος. Δε λέω ότι τα λάθη έγιναν με δόλο, γιατί πιστεύω ότι όλοι οι παράγοντες που υπηρέτησαν τον ΟΦΗ τον αγαπούσαν και είχαν και μεράκι για να τον βοηθήσουν. Αυτοί που έχουν τις τύχες της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα πρέπει άμεσα, αν μπορούσαν ακόμα και χθες, να συγκαλέσουν Γ.Σ. ώστε να αποφασιστεί η κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί ο σύλλογος για να έχει τυπική ισχύ αυτή η απόφαση. Να αποφασίσει ότι δεν θα κατέβει η ομάδα στην Football League και πρέπει να γίνει άμεσα γιατί υπάρχουν πολλά νομικά θέματα που θα απασχολήσουν τον ΟΦΗ», για να καταλήξει στο ότι:

«Πρέπει να προσέχει να μην πάθει αυτά που έπαθε ο Άρης. Όλα πρέπει να γίνουν άμεσα ώστε να μην χαθούν οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σήμερα στην ομάδα. Έχω πληροφορηθεί ότι ήδη άλλες ομάδες έχουν πλησιάσει αρκετούς ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ».

Πηγή: sport-fm.gr

To Top