ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μουστακίδης: “Να οργανωθεί σωστά ο Άρης και όχι με την περσινή προχειρότητα”

Ο Μπάμπης Μουστακίδης μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε στο θέμα των συζητήσεων με τον Νίκο Παπαδόπουλο, αλλά και τη συνέχεια της προσπάθειας του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

Για τους λόγους που ο Παπαδόπουλος απέρριψε την πρόταση του Άρη: «Προφανώς κάτι δεν του άρεσε στην πρόταση. Ή δεν μπόρεσαν να βρουν κοινή συνισταμένη. Δεν μπορούμε να ξέρουμε λεπτομέρειες, ίσως υπήρξε διαφωνία στον σχεδιασμό, τις εγγυήσεις ή κάτι άλλο. Σημασία έχει ότι δεν έκλεισε ο Παπαδόπουλος και γνώμη μου είναι πως αυτό είναι αρνητικό για τον Άρη. Είναι ένας προπονητής που έδειξε ότι είναι νέο μυαλό, δουλεύει στη σωστή κατεύθυνση και είναι αρνητικό που δεν ήρθε. Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, πως η ζωή σταματά εδώ. Πρέπει να προχωρήσει ο Άρης σε μια άλλη επιλογή για να επιστρέψει του χρόνου εκεί που ανήκει. Δεν πρέπει να μένουμε στα πρόσωπα. Αν έκλεινε θα ήταν μια καλή κίνηση, γιατί έχει δείξει καλά σημάδια γραφής στην καριέρα του».

 

Για τον προπονητή που ο ίδιος θεωρεί καλύτερη λύση για τον Άρη: «Πολλά ονόματα γράφτηκαν, όλοι έχουν τη δική τους πορεία και κρίνονται με τον τρόπο δουλειάς τους και τα αποτελέσματα. Σημασία έχει ο Άρης να οργανωθεί σωστά για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του Πρωταθλήματος. Ναι μεν είναι δύσκολο το Πρωτάθλημα, όμως, η προχειρότητα με την οποία λειτούργησε πέρσι ο Άρης ήταν το στοιχείο που τον έφερε στη θέση να κυνηγά δύο μικρότερου βεληνεκούς ομάδες. Όλα έχουν αντίκτυπο στο τι έγινε το καλοκαίρι. Εκεί χτίζονται οι ομάδες και όχι με κινήσεις ανάγκης μεσούσης της χρονιάς».

To Top