Μπάγεβιτς για πρόεδρος της ΕΠΟ!

Μόλις πριν από μερικές ημέρες είχε γίνει γνωστό πως ο Βαγγέλης Γραμμένος έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την προεδρία της ΕΠΟ, ενώ παράλληλα έχει μεταφέρει τις σκέψεις του στον Γιώργο Βασιλειάδη. 

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει η συγκεκριμένη κατάσταση, αλλά ο Θεσσαλονικιός δικηγόρος φέρεται να είχε πει πως «αυτό το ποδόσφαιρο δεν με εκφράζει», έχοντας να διαχειριστεί 2-3 πολύ δύσκολες περιπτώσεις.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, το πρώτο όνομα που συζητιέται για την προεδρία της Ομοσπονδίας είναι εκείνο του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο κ. Μπάγεβιτς έχει δουλέψει στον Άρη, αλλά και σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και αυτή τη στιγμή είναι εκτελεστικός διευθυντής στην ΑΕΚ, στην οποία έχει αγωνιστεί και έχει κοουτσάρει στο παρελθόν. Μάλιστα, χαίρει της εκτίμησης της FIFA και της UEFA, ενώ παλιότερα έχει συμμετάσχει στην προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ομοσπονδίας της Βοσνίας.

Επόμενος στη λίστα είναι ο Λάκης Νικολάου, πρώην άσος της ΑΕΚ της ΑΕΚ και ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ορθοπεδικούς. Ωστόσο και για τους δύο κανείς δεν γνωρίζει αν ενδιαφέρονται να εμπλακούν σε ένα τέτοιο ρόλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από εκεί και πέρα, «παίζει» το όνομα του Γιάννη Δρόσου, ο οποίος είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του στη μεταβατική περίοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς ήταν πρόεδρος της Προσωρινής Διοίκησης της ΕΠΟ και έδειξε ικανός να διαχειριστεί οριακές καταστάσεις.

To Top