ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άρης κόντρα στον εαυτό του και μετά κόντρα στην Οστάνδη (PRESSARIS LIVE, 21:30)

Ο Άρης διέρχεται αγωνιστική κρίση και προσπαθεί να βρει τον καλό εαυτό του και να παρουσιάσει και πάλι στο γήπεδο μια ομάδα ανταγωνιστική, όχι κακή και αδιάφορη. Σήμερα (21:30) κόντρα στην Οστάνδη έχει μια ευκαιρία να αντιδράσει και αυτό περιμένουν όλοι…

Δεν χωρούν και πολλές αναλύσεις μπασκετικές στη σημερινή κατάσταση που είναι ο Άρης. Άλλωστε δεν είναι θέμα μπάσκετ μόνο όσα πρέπει να κάνουν παίκτες και Παναγιώτης Γιαννάκης, για να μπουν ξανά στον σωστό δρόμο.

Πριν ξεκινήσει κανείς να αναλύει τι πρέπει να κάνει μπασκετικά ο Άρης για να φτάσει στη νίκη απέναντι στην Οστάνδη, μέσα στο Βέλγιο, θα πρέπει πρώτα να είναι βέβαιος ότι θα παρουσιαστεί μια ομάδα απέναντι στους γηπεδούχους που θα έχει πάθος, διάθεση να διεκδικήσει κάθε χαμένη μπάλα, παίκτες που θα παίξουν πρώτα για τον συμπαίκτη τους και μετά για τον εαυτό τους, παίκτες που θα φαίνεται στα μάτια τους ότι σήμερα δεν πρόκειται να φύγουν από το γήπεδο, αν δεν πάρουν αυτό που θέλουν και ένα τεχνικό τιμ σε πλήρη διαύγεια, ετοιμότητα και με σωστές αντιδράσεις.

Αν εμφανιστεί αυτό το “πακέτο” τότε μπορεί ο καθένας να συζητήσει για μπάσκετ, για τα ριμπάουντ, την άμυνα, τα λάθη, τα σουτ, το πρόβλημα στην επίθεση.

Ο Άρη έκανε άλμα προς τα πίσω με αυτό που παρουσίασε στην Πάτρα, ορθώς ο Παναγιώτης Γιαννάκης τονίζει ότι δεν πρέπει να μένει κανείς στο προηγούμενο παιχνίδι, στη συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, πρέπει αυτό το προηγούμενο παιχνίδι να αποτελέσει το σημείο αναφοράς μέσα στη χρονιά, για να αλλάξει ρότα η ομάδα.

To Top