ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Έγινε η επαφή Άρη – Γιάνκοβιτς, πώς διαμορφώνονται τα δεδομένα

Οι πιθανότητες να αποκτήσει ο Άρης τον Βλάντο Γιάνκοβιτς δεν είναι πολλές σήμερα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τις διεκδικήσει και δεν θα δείξει την απαιτούμενη υπομονή, όπως έκανε και με την περίπτωση του Βασίλη Καββαδά και στο τέλος δικαιώθηκε.

Πληροφορίες του PRESSARIS αναφέρουν ότι έχει ήδη γίνει επαφή ανάμεσα στον Άρη και τον παίκτη και του αναλύθηκε πλήρως και ο ρόλος του στην ομάδα και το πλάνο που υπάρχει. Δεν είναι γνωστό αν οι δύο πλευρές μπήκαν και σε οικονομικούς όρους, όμως αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ αναφέρει πως την δεδομένη χρονική περίοδο η προτεραιότητα του παίκτη δεν είναι ο Άρης, αλλά η λύση του εξωτερικού και πιο συγκεκριμένα της Ισπανίας.

Ο Γιάνκοβιτς ευελπιστεί ότι θα μπορέσει να βρει συμβόλαιο σε ομάδα Ευρωλίγκας ή επιπέδου Ευρωλίγκας και θέλει να δώσει στον εαυτό του λίγο χρόνο ακόμα στην αγορά.

Κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει μετά από μια βδομάδα ή 10 ημέρες, αλλά πλέον ο Γιάνκοβιτς επισήμως ξέρει ότι ο Άρης τον θέλει και αυτό είναι ένα καινούριο δεδομένο στο τραπέζι.

Οι κίτρινοι είναι βέβαιο ότι εξακολουθούν να αναζητούν παίκτη για την συγκεκριμένη θέση από την κοινοτική αγορά, ωστόσο έχουν την διάθεση να περιμένουν τον Γιάνκοβιτς, εκτός κι αν βρουν μια λύση που να του ικανοποιεί απόλυτα.

To Top