Ένας… 13-Άρης πρόεδρος

Αρειανός και μέλος της Λέσχης Φίλων Άρη. Πρόεδρος σε ομάδα μπάσκετ της ανατολικής Θεσσαλονίκης, την καμαρώνει πρώτη και αήττητη μετά από 13 αγώνες! Ένα ξεχωριστό ρεκόρ. 

Ο λόγος για τον Θωμά Πάππα, ο οποίος ηγείται με επιτυχία της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΝ Νέας Κρήνης. Ομάδα που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα είναι πρόεδρος της ομάδας της Νέας Κρήνης, η οποία μετρά 13 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και βρίσκεται μόνη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με διαφορά τριών βαθμών από τον δεύτερο.

Ο Θωμάς Πάππας έχει το μπάσκετ στο… DNA του αλλά στηρίζει εξίσου και τα υπόλοιπα τμήματα της αγαπημένης του ομάδας συνδυάζοντας την ενασχόληση του με την ΑΕΝ Ν. Κρήνης που πηγαίνει «τρένο» για την Β’ ΕΚΑΣΘ.

Στην ιδιωτική του ζωή έχει πρακτορείο ΠΡΟΠΟ. Σωστός… 13-Άρης. Είναι πάντα κοντά στους κίτρινους και ζει από κοντά την προσπάθεια. Παράλληλα, υπάρχουν ήδη σκέψεις να ξεκινήσει μια συνεργασία με τα εφηβικά τμήματα του μπασκετικού Άρη, ώστε κάποιοι παίκτες των κίτρινων να έχουν την ευκαιρία να πάρουν παιχνίδια και δράση στην ΑΕΝ Νέας Κρήνης.
 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

To Top