ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έξαλλος ο Ίρβινγκ με τον Λεμπρόν και μπάχαλο οι Καβαλίερς!

Τρεις μέρες μετά την είδηση πως ο Κάιρι Ίρβινγκ ζήτησε ανταλλαγή από τους Καβαλίερς, ο 25χρονος άσος είναι έξαλλος με τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Έχουν περάσει τρεις μέρες από την αποκάλυψη του Brian Windhorst πως ο Kyrie Irving συναντήθηκε με τον Dan Gilbert για να του ζητήσει ανταλλαγή και οι φήμες δίνουν και παίρνουν για όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα στις τάξεις των φιναλίστ του 2017. Ο LeBron James λέγεται πως σοκαρίστηκε όταν έμαθε την απαίτηση του 25χρονου point guard, ένιωσε ότι εκείνος τον πρόδωσε και τώρα ήρθε η σειρά του “Uncle Drew” να περάσει στην αντεπίθεση, καθώς υποστηρίζει πως ο “KING” ήταν αυτός που έδωσε στα media την πληροφορία για το trade που ζήτησε από την ομάδα του Cleveland.

Από τη μία ο LeBron ένιωσε άσχημα όταν άκουσε ότι ο δεύτερος καλύτερος παίκτης της ομάδας του αποφάσισε πως ήρθε η στιγμή να ανοίξει τα φτερά του για να βρεθεί σε μια κατάσταση όπου θα είναι το κεντρικό πρόσωπο κι από την άλλη ο Irving νιώθει ότι ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας της δεκαετίας προσπάθησε να “τσαλακώσει” το αγωνιστικό του προφίλ και να ρίξει τις μετοχές του στην αγορά, δυσκολεύοντας τους Cavaliers στην περίπτωση που αποφασίσουν να τον παραχωρήσουν άμεσα.

Υπενθυμίζουμε πως η ομάδα του Cleveland δεν έχει ακόμη General Manager μετά την αποχώρηση του David Griffin και ο Koby Altman αναμένεται να πάρει τις επόμενες μέρες τη συγκεκριμένη θέση. Ένα είναι σίγουρο αυτή τη στιγμή στους Cavaliers και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Ο LeBron δεν θέλει να βρίσκεται πια στα ίδια αποδυτήρια με τον Kyrie κι ο Irving δεν εμπιστεύεται σε καμία περίπτωση των James. Οι δυο superstars δεν διαχειρίστηκαν σωστά το ζήτημα, κάθε πλευρά έκανε μικρά αλλά σημαντικά λάθη και περισσότερο απ’ όλους ενδέχεται να πονέσει η ομάδα που μπορεί μέσα σε έναν χρόνο να τους χάσει και τους δυο και να βρεθεί ξανά σε φάση ανοικοδόμησης.

Πηγή: nba.sport24.gr

To Top