ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ίρβινγκ: Διατεθειμένος να υπογράψει επέκταση συμβολαίου αν γίνει “σπιρούνι”!

Το σήριαλ ανταλλαγής του Κάιρι Ίρβινγκ από τους Καβαλίερς συνεχίζεται με τους Σαν Αντόνιο Σπερς σύμφωνα με το ESPN να είναι το φαβορί για να τον προσθέσουν στο ρόστερ τους και τον παίκτη να σκέφτεται πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του αν ανταλλαχθεί στην ομάδα του Τέξας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς είναι ένα.. βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές της στην υπόθεση Ίρβινγκ, καθώς έχει σύμμαχο πιθανότατα τον ίδιο τον παίκτη και μάλιστα ο “Uncle Drew” προτίθεται να υπογράψει πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του με τα “σπιρούνια”.

Μπορεί οι Νικς, η Μινεσότα, οι Σέλτικς και οι Φοίνιξ Σανς να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, όμως οι Σπερς είναι πιο κοντά στα θέλω του Ίρβινγκ και προσπαθούν να πραγματοποιήσουν μία σπουδαία κίνηση.

Βέβαια οι συζητήσεις Καβς–Σαν Αντόνιο που θα πραγματοποιηθούν θα είναι δύσκολες, με την διοίκηση των φιναλίστ της Δυτικής Περιφέρειας να σκέφτονται να προτείνουν τους Όλντριτζ και Γκριν για να φέρουν στο Τέξας τον Ίρβινγκ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον η παραμονή του Αμερικάνου πλέιμεικερ στο Κλίβελαντ έχει λίγες πιθανότητες, αν και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

To Top