ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αγωγή 97,2 εκατ. ευρώ από τον Λετονό κατά του Λάσκαρη – Ποια είναι η επίσημη θέση της οικογένειας

Ο Λετονός επιχειρηματίας, Μιχάλς Σούμποτινς κατέθεσε εν τέλει αγωγή κατά του Νίκου Λάσκαρης και της Τζόρτζιας Ευσεβίου, ζητώντας 97,2 εκατομμύρια ευρώ!

Την είδηση μετέφερε το sdna.gr και στο ρεπορτάζ τονίζεται μεταξύ άλλων πως “ο Λετονός επιχειρηματίας δραστηριοποιείται στην αγοραπωλησία χρυσού μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος της αλλοδαπής εταιρίας MD7 Trade Ltd  κι  εμπλέκει τόσο τον Νίκο Λάσκαρη όσο και τη συμβία του σε υπόθεση απάτης «μαμούθ», υπεξαίρεσης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Μάλιστα παρά τις διαρροές που υπήρξαν τις τελευταίες ώρες περί συμφωνίας των δύο πλευρών ώστε να μην οδηγηθούν στις αίθουσες των δικαστηρίων, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Αντιθέτως σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο Μιχάλ Σουμπότινς μέσω της πληρεξούσιας δικηγόρου του, άσκησε αγωγή στις 31 Μαρτίου 2017, αξιώνοντας το ποσό των 97,2 εκατ. ευρώ!

Φυσικά η υπόθεση έχει και το ποινικό μέρος, με τον Λετονό επιχειρηματία να έχει καταθέσει μήνυση από το περασμένο καλοκαίρι”.

Ποια είναι η θέση της οικογένειας Λάσκαρη

Το PRESSARIS επικοινώνησε με την ΚΑΕ και η ενημέρωση που υπάρχει για την συγκεκριμένη υπόθεση από την οικογένεια Λάσκαρη αναφέρει πως όντως έχει κατατεθεί αυτή η αγωγή, η οποία είναι μέρος της γενικότερης δικαστικής διαμάχης με τον Λετονό, ωστόσο υπάρχουν όντως συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών για να προκύψει συμβιβασμός. Υπάρχει χρονικό περιθώριο 100 ημερών για να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές σε συμβιβασμό και με μια πρώτη εκτίμηση είναι προφανές ότι η συγκεκριμένη ενέργεια του Λετονού είναι και η απαρχή της έναρξης των διαπραγματεύσεων με την οικογένεια Λάσκαρη.

To Top