ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αθηναίου: “Η ζωή συνεχίζεται, πρέπει να κοιτάξουμε παρακάτω”

Ο Γιάννης Αθηναίου υποστήριξε στη media day για τον αγώνα με τη Νίμπουρκ ότι όλοι οι παίκτες προσπαθούν στο 150% των δυνατοτήτων τους μέσα στο γήπεδο και προσπάθησε να δώσει εξήγηση στις οδυνηρές ήττες της φετινής χρονιάς.

Ο έμπειρος γκαρντ του Άρη τόνισε αρχικά: “Κάναμε ένα άσχημο παιχνίδι με την Κύμη, ηττηθήκαμε με μεγάλη διαφορά. Το θέμα είναι ότι η ζωή συνεχίζεται, πρέπει να κοιτάξουμε παρακάτω. Έχουμε δυσκολο παιχνίδι με τη Νίμπουρκ, θέλουμε να το κερδίσουμε γιατί πρέπει από εδώ και στο εξής να πετύχουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε για να είμαστε μέσα στην πρόκριση. Η Νίμπουρκ είναι καλή, δουλεμένη ομάδα, έχει καλό μομέντουμ, με δύο σερί εκτός έδρας νίκες. Θέλουμε να βγάλουμε το πλάνο των προπονητών μας στο γήπεδο, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη”.

Ρωτήθηκε αν έχει εξήγηση για τις βαριές ήττες που κάνει ο Άρης και απάντησε: “Είμαστε μια ομάδα που τα περισσότερα παιδιά δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν δυο παιχνίδια την βδομάδα. Δεν είναι δικιοαλογια αυτό. Επίσης όταν κάνεις τόσο δύσκολα ταξίδια, γυρνάς στην Θεσσαλονίκη για μια μέρα και φεύγεις με το πούλμαν στη Χαλκίδα, ε άνθρωποι είμαστε… Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι και στις δύο διοργανώσεις. Όλα τα παιδιά δίνουμε το 100% στις προπονήσες και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Όλα τα παιδιά προσπαθούμε. Όχι μόνο εγώ, ο Βασιλόπουλος ή ο Λευτέρης. Και ο Σπύρος και ο Τσαϊρέλης και οι Αμερικανοί είναι πολύ έμπειρα παιδιά. Μέσα από την ομαδική δουλειά κάθε φορά μέσα στο γήπεδο προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό…”.

Ρωτήθηκε για το επιθετικό πρόβλημα που παρουσιάζει ο Άρης και απάντησε: “Δεν ειναι δική μου δουλειά να το αναλύσω. Υπάρχουν αρμόδιοι για να το αναλύσουν. Εμείς θέλουμε να κάνουμε κάθε φορά το καλύτερο δυνατό. Δεν έρχεται κανείς παίκτης να πει ότι δεν θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του”.

Για τη Νίμπουρκ σχολίασε: “Είναι ομάδα που παίζει αρκετά με χαμηλό σχήμα. Και το “4” και το “5” είναι παίκτες που σουτάρουν. Θα πρέπει να βρούμε λύση απέναντι σε αυτό το στιλ. Δεν καταφέραμε να το κάνουμε εκεί. Οφείλουμε να βρούμε λύση. Η Νίμπουρκ ειναι σε καλό μομέντουμ, θα πρέπει όλοι να δώσουμε το κατι παραπάνω και να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι”.

Ρωτήθηκε για τη σημασία του κόσμου στον αυριανό αγώνα και απάντησε: “Τον κόσμο τον θέλουμε να είναι δίπλα μας. Είναι κι αυτοί στενοχωρημένοι και πικραμένοι, αλλά νομίζω ότι όλα τα παιδιά δινουμε το 150% των δυνατοτήτων μας. Ο κόσμος είναι τεράστια υπόθεση όλα τα χρόνια για τον Άρη. Αύριο τους θέλουμε δίπλα μας γιατί είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να το κερδίσουμε”.

To Top