Αλεξανδρής: Θέλουμε το δυνατό τουρνουά

Ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο (20.00) την Σπαρτάκ στην Αγία Πετρούπολη στο πλαίσιο του τουρνουά που κάνει η ρωσική ομάδα στη μνήμη των Αλεξάντερ Μπέλοφ και Βλαντιμίρ Κοντρασίν. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δήλωσε πως μόνο κέρδη μπορεί να έχει η ομάδα του από αυτό το τουρνουά.

Ο τεχνικός του Άρη υπογράμμισε πως “θέλαμε να παίξουμε σε ένα δυνατό τουρνουά, με ισχυρές ομάδες για να διαπιστώσουμε τον βαθμό ετοιμότητάς μας. Σίγουρα όταν παίζεις κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο όπως η Σπαρτάκ μόνο κέρδος έχεις, όσον αφορά την εμπειρία αλλά και την βελτίωση της ομάδας” και πρόσθεσε πως “οι περισσότεροι από τους παίκτες μας δεν έχουν εικόνα από τέτοια παιχνίδια και γι’ αυτό επιλέξαμε να δώσουμε το παρών σε αυτό το τουρνουά. Θα κοιτάξουμε τις αδυναμίες μας, τα πλεονεκτήματα μας, που πρέπει να ρίξουμε το βάρος της δουλειάς”.

Ο Αλεξανδρής κατέληξε λέγοντας πως “θα ήθελα να έχω περισσότερους παίκτες, αλλά θα προσπαθήσω με αυτούς που έχω τώρα. Στόχος μας είναι να παίξουμε δυνατά, με ένταση για να μπορέσουμε να βελτιωθούμε. Σίγουρα είναι φιλικά παιχνίδια όμως η νίκη θα βοηθήσει πολύ όλους μας στον τομέα της αυτοπεποίθησης”.

To Top