ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αλλάζει πρόσωπο, ψάχνει τρόπους να “κόψει” την… παράλυση εκτός έδρας

Ψάχνει να βρει τους τρόπους εκείνους για να μπορέσει να βγάλει η ομάδα του ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που έχει δείξει μέχρι σήμερα μακριά από το Αλεξάνδρειο ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Όλο το προηγούμενο διάστημα είχε σχεδόν με όλους τους παίκτες, κυρίως τους βασικούς κατ’ ιδίαν συζητήσεις και στη διάρκεια της προπόνησης και πριν και μετά, προσπαθώντας να εξηγήσει πλήρως τι ζητάει, τι πρέπει να γίνει. Και μετά από νίκες και μετά από ήττες.

Αυτό θα συνεχιστεί, αλλά πλέον δεν θα πρέπει να αποκλείσει κανείς το ενδεχόμενο να… αλλάξει και πρόσωπο ο προπονητής του Άρη, αν διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει πρόοδος.

Χθες προανήγγειλε προπόνηση για σήμερα, προφανώς μετά την επιστροφή της ομάδας από την Τσεχία. Είναι κάτι που παραμένει ερωτηματικό, διότι υπάρχει και παιχνίδι το Σάββατο με το Λαύριο.

Ο Γιαννάκης θα αποφασίσει σήμερα αν τελικά η ομάδα προπονηθεί, είναι βέβαιο όμως ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βρει τη λύση άμεσα. Διότι μπορεί να γνωρίζει ο ίδιος ότι είναι φυσιολογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά είναι ανεπίτρεπτο να μην βλέπει στο γήπεδο προσπάθεια.

To Top