ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αλλοπρόσαλλη ομάδα δεν είναι μόνο ο Άρης, είναι και η Βιλερμπάν

Η Βιλερμπάν έρχεται στο Αλεξάνδρειο την Τετάρτη ως πρωταθλήτρια Γαλλίας μεν, αλλά και με μια πολύ κακή χρονιά φέτος δε. Η χθεσινή ήττα της από την Ορτέζ ήταν η έκτη εντός έδρας στο γαλλικό πρωτάθλημα…

Η αντίπαλος του Άρη παρουσιάζει πολλά διαφορετικά πρόσωπα φέτος. Στο γαλλικό πρωτάθλημα έχει έξι ήττες μέσα στην έδρα της και έξι εκτός έδρας, ενώ στην Ευρώπη έκανε 7-0 στο Αστρομπάλ και είχε άλλες τρεις νίκες μακριά από την Λιόν.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξει ο Άρης πρωτίστως την Τετάρτη είναι ότι η Βιλερμπάν σε 17 εκτός έδρας αγώνες σε Γαλλία και Τσάμπιονς Λιγκ έχει εννιά νίκες. Αλλοπρόσαλλη ομάδα χαρακτήρισε τον Άρη ο Βασίλης Σίμτσακ μετά τον αγώνα με την Στρασμπούρ, αλλοπρόσαλλη όμως δείχνει να είναι και η Βιλερμπάν.

Το τρωτό σημείο της είναι η συμπεριφορά της μέσα στην έδρα της, ειδικά στο γαλλικό πρωτάθλημα. Οι κίτρινοι οφείλουν να παρουσιάσουν πρόσωπο ανάλογο με αυτό του αγώνα με την Στρασμπούρ στο Αλεξάνδρειο, με την ίδια προσήλωση στην άμυνα, την ίδια αποφασιστικότητα στην επίθεση και να βάλουν τις βάσεις από μεθαύριο.

To Top