ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αμανίδης (εκπρόσωπος Άρη): “Θέλαμε κλήρωση στο Παλέ! Ο Αρης του Γιαννάκη θα είναι πάντα μαχητής”

Τον Άρη στη σημερινή κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδας εκπροσώπησαν οι Δημήτρης Παπακυριάκης, αντιπρόεδρος της ΚΑΕ και ο Νίκος Αμανίδης, επί σειρά ετών διευθυντής του μπασκετικού Αυτοκράτορα.

Όπως σχολίασε αρχικά στο Yellow Radio 92.8 ο Αμανίδης: “Επί 30 χρόνια είμαι παρών στις κληρώσεις του κυπέλλου και ο Άρης παίζει εντός έδρας. Μια χρονιά δεν ήρθα και κληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό εκτός… Και στην προηγούμενη κλήρωση ήμουν με ΠΑΟΚ, αλλά και πέρσι, όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό που θέλαμε έγινε, δηλαδή να αγωνιστεί ο Άρης στην έδρα του στο Παλέ στα ημιτελικά” για να συμπληρώσει:

“Σε αυτήν την φάση όποιος κι αν ήταν ο αντίπαλος, θα ήταν ένα μεγάλο και δύσκολο παιχνίδι. Ο Άρης του Παναγιώτη Γιαννάκη θα παίζει σε όλα τα παιχνίδια για την νίκη, θα είναι μαχητής. Αυτή είναι η φιλοσοφία του Γιαννάκη, ο οποίος είναι Αρειανός και θα το δείτε ότι η ομάδα με την δουλειά που κάνει θα συνεχίσει να βελτιώνεται καθημερινά”.

Ο εκπρόσωπος του Άρη υπογράμμισε ακόμη: “Στον τελικό όλα μπορούν να γίνουν… Ο Άρης είναι πάντα Άρης. Σήμερα ακούστηκαν κάποια σχόλια στην κλήρωση για τον τελικό του Αλεξάνδρειου, αλλά τους είπαμε να δουν την άψογη συμπεριφορά του κόσμου στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο κόσμος του Άρη είναι υποδειγματικός”!

To Top