Αμερικανός πλέι μέικερ και σέντερ οι πρώτες κινήσεις

Αμερικανός πλέι μέικερ και σέντερ είναι οι πρώτες κινήσεις που θα προσπαθήσει να κάνει η διοίκηση της ΚΑΕ, ώστε να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Αυτό προέκυψε από το διοικητικό συμβούλιο που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στα γραφεία της ΚΑΕ στο Αλεξάνδρειο.

Οι κίτρινοι οδηγούνται σε λύση εξ’ Αμερικής για να καλύψουν την θέση του πλέι μέικερ. Αυτό διότι δεν υπάρχει πλέι μέικερ στην Ευρώπη που να συνδυάζει ποιότητα και χαμηλό κασέ, προϋπόθεση απαραίτητη, γιατί τα δεδομένα του Άρη είναι συγκεκριμένα. Η αμερικανική αγορά έχει σαφώς μεγαλύτερη “δεξαμενή” παικτών, άρα πιο εύκολα μπορεί να βρεθεί καλός παίκτης με σχετικά χαμηλό κασέ. Οι κίτρινοι έχουν ήδη ξεχωρίσει συγκεκριμένους παίκτες και μέσα στις επόμενες μέρες θα καταλήξουν στην οριστική τους επιλογή.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ φέρνει άμεσα και σέντερ, κοινοτικό ή Έλληνα. Από τη στιγμή που θα κλείσει ξένος “άσος”, σημαίνει ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ντάριλ Γουότκινς, του οποίου το συμβόλαιο κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ενεργοποιηθεί (μόνο αν βρεθεί κοινοτικός πλέι μέικερ, που είναι απίθανο). Οι άνθρωποι του Άρη έχουν εντοπίσει συγκεκριμένους στόχους και στην θέση “5” και ευελπιστούν ότι θα είναι σε θέση όταν έρθει η ώρα των ανακοινώσεων να το κάνουν για δύο αθλητές!

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θέλει σαφώς και έναν σμολ φόργουορντ και έναν πέμπτο ψηλό, όμως αυτές οι κινήσεις έπονται. Αυτό που προέχει είναι η ομάδα να καλύψει άμεσα τα πιο μεγάλα κενά που υπάρχουν και αυτά είναι στην θέση “1” και στην θέση “5” από τη στιγμή που δεν θα υπάρχει Γουότκινς. Αυτό σημαίνει ότι προς το παρόν “παγώνει” το θέμα Τσαλδάρη, εκτός κι αν η ΣΑΡΙΣΑ ενεργοποιηθεί και “προσφέρει” στον Άρη το συμβόλαιο του Έλληνα γκαρντ.

To Top