ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωσε Οκερεαφόρ η Κύμη

Τον 24χρονο Βρετανό πλέι μέικερ Τέντι Οκερεαφόρ απέκτησε η Κύμη

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κύμης:

«Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την συμφωνία της με τον αθλητή Teddy Okereafor, ο οποίος την σεζόν 2017-18 θα αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας μας.

Ο Teddy Okereafor είναι 24 ετών, γεννημένος στις 11 Νοεμβρίου 1992, έχει ύψος 1.93μ. και αγωνίζεται ως play maker. Άρχισε την μπασκετική του καριέρα στο πανεπιστήμιο VCU Rams το 2011, ενώ το 2014 μετακόμισε στο Rider Broncs. Στις αρχές της σεζόν 2016-17 ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία από την εσθονική KK Parnu, ενώ τον Δεκέμβρη του 2016 πήγε στην ιταλική Flexx Pistoia, όπου έπαιξε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Να σημειώσουμε ότι το νέο απόκτημα της Κύμης είναι και διεθνής με την εθνική ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας

Με την προσθήκη του Okereafor η ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης έφτασε στις 8 μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι, καθώς είχαν προηγηθεί οι Μανωλόπουλος, Τσαγγαράκης, Jones, Traylor, O’Brien, Γλυνιαδάκης και Γερομιχαλός. Το ρόστερ λοιπόν σταδιακά συμπληρώνεται, έτσι ώστε ο κόουτς Καστρίτης να έχει στα χέρια του ένα ισχυρό αγωνιστικό δυναμικό ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Basket League».

To Top