ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ανοικτό το ενδεχόμενο προσθήκης παίκτη – Ο Άρης ρώτησε για τον Μακ Γκραθ

Ο Δημήτρης Πρίφτης άφησε να εννοηθεί ότι δεν πρόκειται άμεσα τουλάχιστον να γίνουν αλλαγές στο ρόστερ, υπογράμμισε ότι πρέπει να κοιτάξει περισσότερο προς την ομάδα του, παρά προς την… αγορά, ωστόσο είναι γεγονός ότι επεξεργάζεται με την διοίκηση διάφορα σενάρια για την βελτίωση του ρόστερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS ένα από αυτά τα σενάρια είναι η προσθήκη παίκτη από την κοινοτική αγορά, από την στιγμή που δεν προχώρησε η περίπτωση του Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Οι κίτρινοι έχουν δικαίωμα να αποκτήσουν ακόμα έναν κοινοτικό, κόβοντας το συμβόλαιο του Βίκτορ Σανικίτζε και αν βρουν τον κατάλληλο παίκτη, ενδεχομένως να το κάνουν. Είναι βέβαιο ότι έχουν ήδη ρωτήσει για τον Ντόνι Μακ Γκραθ, παίκτη που έχει στοιχεία τα οποία έχει ανάγκη ο Άρης.

Είναι έμπειρος (32 ετών), γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα από την θητεία του σε Αιγάλεω, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, έχει καλό μακρινό σουτ, έχει δημιουργία και μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις της περιφέρειας.

Το αν προχωρήσει μια τέτοια υπόθεση είναι κάτι που προφανώς θα αποφασιστεί από την διοίκηση και την τεχνική ηγεσία σε συνάρτηση πάντα και με το οικονομικό.

To Top