ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αντετοκούνμπο: «Ανυπομονώ να επιστρέψω στην Ελλάδα. Σπουδαία η αγάπη που μου δείχνουν»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είχε λόγια για να περιγράψει τα συναισθήματά του μετά το βίντεο με συμπαίκτες του στην Εθνική και μικρά παιδιά που του εκφράζουν την αγάπη τους.

«Ήταν καταπληκτικό το βίντεο. Είναι σπουδαίο που μου δίνουν τόση αγάπη. Ανυπομονώ να ξαναπάω στην Ελλάδα για να τους δω», ανέφερε.

Όσο για το πώς νιώθει που αποτελεί πρότυπο για τόσα μικρά παιδιά, στην πατρίδα του και όχι μόνο, είπε: «Τα παιδιά που έπαιζαν στην Εθνική το 2004, το 2005 και το 2006, ήταν η έμπνευση για μένα για να αρχίσω να παίζω μπάσκετ. Γι’ αυτό και είναι μεγάλη υπόθεση για μένα να είμαι έμπνευση για μικρά παιδιά, που θέλουν να παίζουν μπάσκετ, να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να πετύχουν τους στόχους τους στη ζωή. Είναι μεγάλη η ευθύνη. Πάντα προσπαθούσα να είμαι πρότυπο για τα αδέρφια μου, τώρα πρέπει να το κάνω σε μεγαλύτερο μέγεθος. Γι’ αυτό πρέπει να κάνω πάντα το σωστό και να τους δίνω το καλό παράδειγμα».

Τέλος, για τη νίκη επί των Πίστονς ανήμερα των 23ων γενεθλίων του, είπε: «Ήταν υπέροχα γενέθλια. Είναι διασκεδαστικό να βλέπεις όλη την ομάδα να παίζει δυνατά και να βοηθά την ομάδα. Το χρειαζόμαστε αυτό. Δεν μπορεί οι ηγέτες της ομάδας κάθε φορά να είναι σε καλή βραδιά, γι’ αυτό και χαιρόμαστε που σήμερα όσοι έπαιξαν βοήθησαν πολύ».

 

To Top