ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αντετοκούνμπο για Εθνική: «Δεν είμαι εγώ ο σταρ της Εθνικής, μια γροθιά όλοι»

Πεπεισμένος για τις δυνατότητες της Εθνικής ομάδας μπάσκετ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς, αφού αποποιήθηκε τον χαρακτηρισμό του ηγέτη της Εθνικής υποστήριξε ότι πρώτος στόχος είναι η δημιουργία μιας ομάδας και δήλωσε σίγουρος ότι η επιτυχία θα έρθει αργά ή γρήγορα. 

«Να γίνω ένας καλός συμπαίκτης. Να γίνομαι όλο και καλύτερος συμπαίκτης θέλω. Σίγουρα υπάρχει ταλέντο. Μέρα με τη μέρα να γίνουμε ομάδα με τα παιδιά και μακάρι να έρθουν οι επιτυχίες μέσα απ’ αυτό. Ήθελα να παίξω και πέρυσι και φέτος κια είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος. Μέρα με τη μέρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας», ήταν τα πρώτα λόγια του διεθνούς άσου ο οποίος συνέχισε:

«Ξέρω πόσο ενθουσιασμένοι είναι και οι παίκτες που αγωνίζονται για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και να πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα, να γινόμαστε μια γροθιά και να διεκδικήσουμε το καλύτερο. Δεν υπάρχει σταρ σε αυτή την ομάδα. θα παίξουμε μαζί και όλοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», ανέφερε και σχολίασε για την επιτυχία των νέων…

«Μπράβο στα παιδιά που πήραν το χρυσό μετάλλιο. Μπράβο τους γιατί έχουν κάνει πολλές επιτυχίες η γενιά του ’97. Σίγουρα είναι παράδειγμα. Πάμε να παίξουμε για να πετύχουμε και να φέρουμε μια επιτυχία».

Τέλος υποστήριξε… «Θέλω να φέρω μια επιτυχία σε αυτή την ομάδα. Σαν άνθρωπος δεν σκέφτομαι το τέλος, σκέφτομαι τη διαδρομή. Θέλω να ξεκινήσω από τώρα για να γίνει το κλίμα καλύτερο, πώς θα μπούμε καλά στην προετοιμασία και να διεκδικήσουμε το καλύτερο. Τον Δεκέμβριο θα γίνω 23, μεγάλωσα! Μπορώ να έρθω και να πω ότι πάμε για μετάλλιο, αλλά πρέπει να βάλουμε πίεση. Ακούγεται ωραίο το να πούμε ότι θα πάμε να πάρουμε ένα μετάλλιο, αλλά θα πρέπει να παίξουμε δυνατά και να μην υπάρχει πίεση στα παιδιά. Σε μένα δεν υπάρχει πίεση. Δεν είμαι ο σταρ της ομάδας εγώ».

To Top