ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ο Άρης – Με 21 πρωταθλήτριες ομάδες του χρόνου

Διαμορφώθηκε το νέο Τσάμπιονς Λιγκ με τις ομάδες που θα μπουν στην μάχη από το προσεχές φθινόπωρο. Ο Άρης όπως αναμενόταν βρίσκεται ήδη στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, μαζί με τις άλλες δύο ελληνικές, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Συνολικά 24 ομάδες έχουν κερδίσει την απευθείας παρουσία τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η διοργάνωση ανακοίνωσε πως από τις 56 ομάδες (οι 32 θα παίξουν στα προκριματικά για να καλύψουν τις οχτώ θέσεις που απομένουν) οι 21 είναι πρωταθλήτριες στα εθνικά πρωταθλήματά τους!

Οι 24 ομάδες που ήδη βρίσκονται στους ομίλους είναι: Άρης, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ (Ελλάδα), Οστάνδη (Βέλγιο), Όλντενμπουργκ, Μπαϊρόιτ (Γερμανία), Βέντσπιλς (Λετονία), Νίμπουρκ (Τσεχία), Νεπτούνας (Λιθουανία), Τενερίφη, Μούρθια (Ισπανία), Ζιέλονα Γκόρα (Πολωνία), Ενισέι (Ρωσία), Ολίμπια Λουμπλιάνας (Σλοβενία), Μονακό, Σαλόν, Στρασμπούρ (Γαλλία), Χάποελ Χολόν (Ισραήλ), Σάσαρι, Αβελίνο, Βενέτσια (Ιταλία), Μπάνβιτ, Μπεσίκτας, Γκαζιαντέπ (Τουρκία).

Στα προκριματικά θα παίξουν οι παρακάτω ομάδες: 

Τα προκριματικά ξεκινούν στις 19 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνουν αγώνες σε τρεις γύρους, ενώ η κανονική περίοδος ξεκινάει στις 10 Οκτωβρίου.

“Η πρώτη χρονιά της διοργάνωσης ήταν μια εκπληκτική επιτυχία και η δυναμική που έχει φέτος η διοργάνωση οδηγεί στο συμπέρασμα πως θα γίνει ακόμα πιο σκληρή μέσα στο γήπεδο και πιο συναρπαστική για τους εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλους σε όλη την Ευρώπη, που γεμίζουν τα γήπεδα, που παρακολουθούν από την τηλεόραση και τα social media, εκεί όπου “χτίσαμε” 600.000 ακόλουθους στο Facebook”, επεσήμανε ο Γενικός Διευθυντής του Τσάμπιονς Λιγκ, Πατρίκ Κομνηνός.

To Top