Αποθέωση του “αυτοκράτορα” στην Κηφισιά, δηλώσεις του Αλεξανδρή (video)

H παρουσία του Άρη στην Κηφισιά θεωρήθηκε ως τιμητική. Χαρακτηριστικά είναι όσα δημοσιεύει ενημερωτικό σάιτ της Κηφισιάς, στο οποίο μίλησε πριν από τον αγώνα ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Όπως αναφέρει το portal kifisia24.gr στο ενημερωτικό email που έστειλε στο PRESSARIS: “Μιας ιστορικής αναμέτρησης τόσο για την ομάδας της Νέας Κηφισιάς όσο και για την πόλη της Κηφισιάς και το φίλαθλο κοινό της (μπασκετικό ή μη), που θα υποδεχθεί τον “Αυτοκράτορα” του Ελληνικού μπάσκετ της δεκαετίας του ’80 που απογείωσε το Ελληνικό μπάσκετ έχοντας στις τάξεις του γνωστά ονόματα που έγραψαν το όνομά τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ.

Ποιούς να πρωτοθυμηθεί κανείς από την ένδοξη ομάδα του ΑΡΗ… Ο μεγάλος Νίκος Γκάλης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Νίκος Φιλίππου, οΡόι Τάρπλει, ο Παναγιώτης Λιαδέλης, ο Μιχάλης Ρωμανίδης, ο Ντίνος Αγγελίδης είναι μερικοί από τους αθλητές που φόρεσαν την κιτρινόμαυρη φανέλα και οδήγησαν την ομάδα στον δρόμο της αναγνώρισης και των επιτυχιών.

Ο ΑΡΗΣ έχοντας κατακτήσει 3 ευρωπαικά τρόπαια, 10 πρωταθλήματα και 8 κύπελλα, με τον έμπειρο Βαγγέλη Αλεξανδρή στο τιμόνι του φιλοδοξεί φέτος να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών προσφέροντας και πάλι χαρά στους χιλιάδες οπαδούς του.

Με αφορμή την Σαββατιάτικη αναμέτρηση (17:00 στο κλειστό γυμναστήριο “Δ.Βικέλας”) και μετά τη σχετική άδεια που είχε εξασφαλίσει νωρίς το πρωί απο την Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, το Kifissia24.gr βρέθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στο ξενοδοχείο που διανυκτερεύει η ομάδα της Θεσσαλονίκης προκειμένου να συναντήσει τον φετινό αρχιτέκτονά της, τον προπονητή Βαγγέλη Αλεξανδρή και να συνομιλήσει μαζί του για την κρίσιμη αναμέτρηση της ομάδας του με τη Νέα Κηφισιά.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μας μίλησε για το ματς με την Νέα Κηφισιά, μας αποκάλυψε ότι η νίκη της Α.Ε.Ν.Κ. επί της Πάτρας ήταν “νίκη-έκπληξη”, γιατί προτιμούσε να αγωνιστεί με την Α.Ε.Ν.Κ. και όχι με τον Απόλλων Πάτρας, μίλησε για τους στόχους της ομάδας του την αγωνιστική περίοδο που πρόκειται να ξεκινήσεαναφέρθηκε στις δυσκολίες που περνάει το ελληνικό μπάσκετ και τέλος μίλησε για τους δύο αιωνίους που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Εκτός του Βαγγέλη Αλεξανδρή σύντομη δήλωση έκανε στην κάμερα του Kifissia24.gr ο νεαρός γκάρντ Σπύρος Μούρτος ο οποίος πέρυσι αντιμετώπισε την Α.Ε.Ν.Κ. σαν μέλος της ομάδας του Ίκαρου Σερρών”.

ΔΕΙΤΕ εδώ το βίντεο με την συνέντευξη του Αλεξανδρή:

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Σπύρου Μούρτου

To Top