Απορρίφθηκε η ένσταση, πρόστιμο 1.200 ευρώ για την “σφαγή”!

Ο αθλητικός δικαστής απέρριψε ως απαράδεκτη την ένσταση του Άρη το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και έτσι οι ερυθρόλευκοι και τυπικά κέρδισαν το παιχνίδι! Για την… “σφαγή” ο Άρης θα πληρώσει κιόλας, 1.200 ευρώ χρηματικό πρόστιμο, για υβριστικά συνθήματα και ρίψη αντικειμένων!

Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή για το παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό: “Απαλλάσσει την ΑΡΗΣ ΚΑΕ από τις διατάξεις του άρθρου 41 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Πρωταθλήματος, που αφορά το Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών για μη χρήση του συστήματος ακριβούς χρόνου (precision time), κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ που διεξήχθη στις 4-12-2011.

Επιβάλλει στην ΑΡΗΣ ΚΑΕ: α) για ομαδικά υβριστικά συνθήματα τα οποία δεν είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων χρηματικό πρόστιμο εξακοσίων (600,00) ΕΥΡΩ και β) για ρίψη αντικειμένων χωρίς τραυματισμό χρηματικό πρόστιμο εξακοσίων (600,00) ΕΥΡΩ για τον ως άνω αγώνα.

Απορρίπτει την ένσταση της ΑΡΗΣ ΚΑΕ, κατά τον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., που διεξήχθη στις 4-12-2011, ως απαράδεκτη”.

Τα συγχαρητήρια στην αθλητική δικαιοσύνη, τη ΚΕΔ, τους κανονισμούς και όλους τους φορείς του ελληνικού μπάσκετ… Τελικώς ήταν φάουλ η γονατιά του Μιχάλη Πελεκάνου στον Ντομινίκ Τζέιμς ή όχι; Θα το μάθουμε ποτέ;

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125€ από την expekt.com!

To Top