ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απόφαση σοκ! Χωρίς Γουάιτ, Γουότερς ο Άρης, παίζει ο Μακ Νιλ!

Η αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ μόλις 3,5 ώρες πριν τον τρίτο μικρό τελικό αποφάσισε να τιμωρήσει με μία αγωνιστική τους Οκάρο Γουάιτ, Ντομινίκ Γουότερς από τον Άρη και τους Ντούσαν Σάκοτα και Νώντα Παπαντωνίου από την ΑΕΚ!

Ο Τζερέλ Μακ Νιλ τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο 1.800 ευρώ και θα αγωνιστεί σήμερα. Το έργο του Γκόντα ολοκληρώθηκε σήμερα…

Ο Άρης θα στερηθεί των υπηρεσιών δύο βασικών παικτών του, από την απόφαση του Γκόντα να αποβάλλει τους πάντες στον αγώνα του Σαββάτου και ενώ ήδη η ΚΕΔ έχει τιμωρήσει το διαιτητικό τρίο! Η αλλοίωση πρωταθλήματος εις βάρος του Άρη συνεχίζεται χωρίς ίχνος ντροπής από κανέναν!

Είναι μια απόφαση που προκαλεί ερωτηματικά, γιατί ακόμα και ο παρατηρητής του αγώνα του Σαββάτου, Νίκος Ζαβλανός (και… αξιότιμο μέλος της ΚΕΔ) είχε τονίσει μετά τον αγώνα ότι πρόκειται για απλή περίπτωση συμπλοκής και δεν θα τιμωρούνταν οι παίκτες… Κι όμως η αθλητικός δικαστής είχε άλλη άποψη!

Ο Άρης θα παίξει σήμερα χωρίς τρεις (Γουότερς, Γουάιτ, Χάγκινς) από τους τέσσερις Αμερικανούς του, ενώ η ΑΕΚ δεν θα έχει στην διάθεσή της τους Σάκοτα, Μαυροκεφαλίδη, Παπαντωνίου, Κατσίβελη και τον Καλαμπόκη ανέτοιμο.

 

To Top