Από Δευτέρα πάλι για Σκορδίλη

Το θέμα Σκορδίλη δεν έχει τελειώσει ακόμα. Μπαίνει στην… άκρη όμως για το επόμενο 48ωρο, γιατί όλοι έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον αγώνα κυπέλλου με την Κηφισιά. Συνάντηση μεταξύ του Λευτέρη Αρβανίτη και του νομικού εκπροσώπου του Σκορδίλη, Νίκου Πετράτου δεν πρόκειται να γίνει μέσα στο σαββατοκύριακο.

Οι κίτρινοι “παγώνουν” τις όποιες εξελίξεις στο θέμα Σκορδίλη, γιατί ούτως ή άλλως δεν μπορούν να τις “τρέξουν” με τον παίκτη να βρίσκεται στην Γερμανία, για φιλικά με τον Παναθηναϊκό. Συν τοις άλλοις όλοι στην ομάδα είναι αφοσιωμένοι στον αυριανό αγώνα κυπέλλου με την Κηφισιά, τον οποίο θέλουν πάση θυσία να κερδίσουν, για να φέρουν στο Αλεξάνδρειο ένα εμπορικό παιχνίδι (με τον Ολυμπιακό στις 4/10).

Συνάντηση μεταξύ Αρβανίτη και Πετράτου δεν προβλέπεται μέσα στο επόμενο 48ωρο παρότι ο πρόεδρος της ΚΑΕ βρίσκεται στην Αθήνα. Οι δύο πλευρές αναμένεται να συζητήσουν και πάλι από την Δευτέρα, ώστε να βρεθεί άμεσα λύση και να μπορέσει να ανασταλεί η απαγόρευση μεταγραφών από την FIBA, για να παίξουν οι Αμερικανοί.

 

To Top