Απών ο Τσαλδάρης, ερωτηματικό ο Ταπούτος

Οι παίκτες του Άρη επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά από διήμερο ρεπό και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την Κίμκι στη Μόσχα. Ένα δεδομένο είναι η απουσία του Δημήτρη Τσαλδάρη, ένα ερωτηματικό είναι η παρουσία του Χρήστου Ταπούτου. Αμφότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Δύο μέρες ρεπό και αν συνυπολογίσει κανείς ότι η ομάδα προπονήθηκε τελευταία φορά τη Δευτέρα το απόγευμα, τότε είναι τρία τα ρεπό, αρκετά για να ξεκουραστούν οι παίκτες από τα συνεχόμενα παιχνίδια, 12 σε 37 ημέρες (4 νίκες – 8 ήττες το ρεκόρ).

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Δημήτρη Τσαλδάρη για τον αγώνα με την Κίμκι στη Μόσχα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Last 16 στο Γιούροκαπ. Ο Έλληνας γκαρντ συνεχίζει να υποβάλλεται σε θεραπείες για να ξεπεράσει την διάταση στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού. Ο ίδιος πιστεύει ότι θα είναι σε θέση να παίξει με τον Ολυμπιακό, αλλά επειδή δεν υπάρχει καιρός για ρίσκα, κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει στην δράση είτε με την Ντόνετσκ (28/2), είτε με τη Καβάλα (3/3).

Από τις προπονήσεις μέσα στο επόμενο 48ωρο θα κριθεί και η συμμετοχή του Χρήστου Ταπούτου στο παιχνίδι της Μόσχας. Οι ενοχλήσεις στον αχίλλειο “συντροφεύουν” τον αρχηγό του Άρη από τα μέσα Γενάρη και αγωνίζεται κόντρα στους πόνους. Είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί από τον ματς με τον Ίκαρο και μετά, αλλά δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μην ακολουθήσει ούτε αυτός την αποστολή στην ρωσική πρωτεύουσα.

To Top