ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αρβανίτης: «Ο Λάσκαρης, τα sold out και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ»

Ο Λευτέρης Αρβανίτης φιλοξενήθηκε μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι της πόλης με τον ΠΑΟΚ (24/10, 21:00), για τη δουλειά που γίνεται στον Άρη με τον Νίκο Λάσκαρη, για την κλήρωση των ημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδας που έφερε αντίπαλο τον Παναθηναϊκό καθώς και για τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των «κίτρινων» στο EuroCup.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης στο Metropolis:

 

«Είναι το δεύτερο sold out μέσα σε δύο εβδομάδες. Ο κόσμος του Άρη δείχνει τη στήριξη του στην ομάδα και είναι πάντα κοντά. Οι αγωνιστικοί στόχοι είναι οι ίδιοι. Να μείνουμε στην τετράδα και αν γίνεται να φτάσουμε σε μία καλύτερη θέση, τώρα στους οικονομικούς και στους γενικούς στόχους είναι να ηρεμήσουμε στο θέμα το οικονομικό κάτι που έγινε και να πληρώνουμε σιγά σιγά τα παλιά χρέη. Ο Άρης πληρώνει πάντα στην ώρα του και ο προγραμματισμός του κύριου Λάσκαρη προχωράει κατά γράμμα.»

 

Για το Κύπελλο Ελλάδας και την κλήρωση για τα ημιτελικά του θεσμού που φέρνει αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ: «Είναι μία κλήρωση δύσκολη, σίγουρα θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη-πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Θα προτιμούσαμε σίγουρα το παιχνίδι να ήταν στην έδρα μας αλλά θα παλέψουμε για την πρόκριση ως Άρης.»

 

Για τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις: «Η πρόκριση στην επόμενη φάση είναι φυσικά ο στόχος μας. Παιχνίδι με παιχνίδι και απόλυτο στην έδρα μας και όπου φτάσουμε.»

 

Για τον κύριο Νίκο Λάσκαρη: «Του αρέσει η δουλειά που γίνεται στον μπασκετικό Άρη, είναι ευχαριστημένος από την λειτουργία της ΚΑΕ και γενικά ασχολείται με όλα, δεν αφήνει τίποτα να του ξεφύγει. Του αρέσει η παρουσία του κόσμου που στηρίζει την ομάδα με γεμάτα γήπεδα. Ήρθε για να μείνει και έχει πολλά να δείξει ακόμη.»

 

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, χωρίς παρατράγουδα και ο καλύτερος και ο πιο τυχερός ας κερδίσει.»

 

Τέλος ο κύριος Αρβανίτης έστειλε το δικό του μήνυμα για την εξάλειψη της βίας από τα γήπεδα: «Θέλει πολύ δουλειά από όλους μας για να εξαλειφθούν τα κρούσματα βίας από τα γήπεδα. Από το κράτος, την παιδεία, την πολιτεία, από τα ΜΜΕ, από όλους χρειάζεται δουλειά…

To Top