ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αφιέρωμα της Νίμπουρκ στον Άρη του Γκάλη, του Γιαννάκη και των οπαδών του!

Η Νίμπουρκ έκανε εκτενές αφιέρωμα στον Άρη, όπως ακριβώς και την περσινή χρονιά, με ιστορικά στοιχεία, αλλά και αναφορά στην εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν πέρσι οι Έλληνες φίλαθλοι στις κερκίδες του “Sportovni Centrum”.

Το αφιέρωμα της Νίμπουρκ στην ιστοσελίδα της ξεκινάει με την αναφορά στους οπαδούς των κίτρινων: “Αντιμετωπίζουμε τον Άρη Θεσσαλονίκης που έφτασε στο Νίμπουρκ μαζί με τους θορυβώδεις οπαδούς του”. Η εικόνα του γηπέδου στο Νίμπουρκ με τους οπαδούς του Άρη από τον περσινό αγώνα ήταν η πρώτη στο πρόμο βίντεο που ετοίμασε η τσεχική ομάδα για το σημερινό παιχνίδι.

Σαφώς και υπάρχει αναφορά στον Νίκο Γκάλη και τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τα κατορθώματά τους, αλλά γίνεται αναλυτική αναφορά και στο ρόστερ των κίτρινων, που αν μη τι άλλο έχει εμπειρία με την παρουσία παικτών που έχουν αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα όπως οι Βασιλόπουλος, Αθηναίου, Πέτγουεϊ (κι ας είναι απών) ή τον Γουίβερ που έχει 73 παιχνίδια στο ΝΒΑ ή τους πρωταθλητές Ευρώπης με την Εθνική Νέων, Δημήτρη Φλιώνη και Βασίλη Χρηστίδη. Πλήρως ενημερωμένοι οι Τσέχοι για το τι ομάδα θα αντιμετωπίσουν σήμερα…

To Top