ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βεζένκοφ: «Τα καλύτερα έρχονται για τον Άρη με Γιαννάκη»

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ πρώην καλαθοσφαιριστής του Άρη και νυν της Μπαρτσελόνα μίλησε για Άρη, Γιαννάκη αλλά και Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για το σημερινό παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό είπε:

Σήμερα έχουμε αγώνα παίζουμε εναντίον του Παναθηναϊκού. Είναι λίγο πιο ιδιαίτερο το παιχνίδι γιατί είναι το πρώτο ματς της Ευρωλίγκας από εκεί και πέρα η προετοιμασία είναι το ίδιο δυνατή με τους υπόλοιπους αντίπαλους.

Για τον Άρη και ποια συμπεράσματα έβγαλε ο ίδιο είπε:

Με τον Π.Α.Ο.Κ στην αρχή ήταν ένα νευρικό παιχνίδι στην αρχή αλλά στην πορεία η ομάδα έπιασε ρυθμό και έβγαλε μια καλή εικόνα και κατάφερε να πάρει την νίκη. Με τον Κόροιβο δεν είχε καμία σχέση η ομάδα του Άρη δεν έπαιξε καλά και έχασε. Με την Ζιελόνα Γκόρα ο Άρης έπαιξε πάρα πολύ καλά, η Ζιελόνα είναι μια ποιοτική ομάδα και προσπάθησε πάρα πολύ αλλά δεν κατάφερε να κάνει τίποτα.

Για την φιλική σχέση που διατηρεί ακόμα με τον Βασίλη Σίμιτσακ είπε:

Μιλάμε 2-3 φορές την εβδομάδα με τον Βασίλη Σίμιτσακ, με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και ακόμα και τώρα με συμβουλεύει κάθε φορά.

Για την προσπάθεια που καταβάλλει καθημερινά για να γίνει καλύτερος είπε:

Δουλεύω μέρα με την μέρα για να γίνομαι καλύτερος και προσπαθώ πάρα πολύ για να βελτιώσω ότι αδυναμία έχω και να φτάσω όσο ψηλότερα μπορώ.

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη είπε:

Ο Γιαννάκης είναι ένα τεράστιο όνομα αυτό είναι γνωστό και δεν χρειάζεται να το συζητάμε καν αυτό, ξέρει τα κατατόπια και τον Άρη. Το να σε προπονεί ένας άνθρωπος «θρύλος» σαν τον Γιαννάκη με την αύρα που εμπνέει είναι τεράστιο δέος και είμαι σίγουρος ότι κάθε φορά θα βλέπουμε την ομάδα όλο και καλύτερη.

Στο τέλος έδωσε και το μήνυμα του στον κόσμο του Άρη:

Ο κόσμος του Άρη να ξέρει ότι και εγώ τον αγαπάω πάρα πολύ και ότι πρέπει να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα.

To Top