ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γιάνκοβιτς: “Σέβομαι αυτούς που είvαι εδώ, είναι όλοι τους μαχητές!”

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς ήταν πανευτυχής μετά τον αγώνα και την πρόκριση στην τελική τετράδα και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για προπονητές και συμπαίκτες του.

Ο Έλληνας φόργουορντ επεσήμανε: “Η αξία της νίκης έχει μεγάλη σημασία γιατί παίξαμε με έναν αντίπαλο, που ήταν άμεσος ανταγωνιστής μας. Προετοιμαστήκαμε πάρα πολύ καλά, κατάλληλα για τους αγώνας, αν εξαιρέσουμε το τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας στον πρώτο αγώνα και σήμερα στο τέλος που ήμασταν λίγο τρικυμία. Έτσι είναι το μπάσκετ. Βγήκαμε νικητές από αυτή τη μάχη. Πολλά συγχαρητήρια στο τεχνικό επιτελείο και τους συμπαίκτες μου για τον τρόπο που δουλέψαμε και υπήρξαμε στην καθημερινότητά μας με τα καλά και κακά, τα οποία ήταν μερικά παραπάνω αλλά τα αφήσαμε πίσω μας. Σέβομαι αυτούς που είμαι εδώ, είναι όλοι τους μαχητές, αυτοί που είναι καθημερινά γύρω από την ομάδα”.

Ο Γιάνκοβιτς πρόσθεσε πως “πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για την συνέχεια, είμαστε συνειδητοποιημένοι, θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Παιχνίδι με παιχνίδι να το απολαύσουμε και με λιγότερο άγχος θα βγάλουμε καλύτερο εαυτό…”.

Για το ότι ο Άρης έβγαλε… πείνα στο γήπεδο είπε: “Ξέρουμε πολύ καλά ότι υπάρχουν πολλοί προπονητές σε κάθε γήπεδο, δείχνουν με το δάκτυλο, αλλά αν έρθουν στη θέση αυτή, θα τα χάσουν όλα. Η δίψα μας ήταν φανερή. Ήρθαμε πεινασμένοι, με στόχο… Η πείνα υπάρχει και αυτό είναι ο σεβασμός που έχω στον καθένα και το απολαμβάνω”.

To Top