ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γιαννάκης: “Δεν υπήρχαμε στο γήπεδο”

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του. Παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν υπήρχε στο γήπεδο με εξαίρεση 5-6 λεπτά και μίλησε για ένα μεγάλο μάθημα που πήρε ο Άρης σήμερα.

Ο τεχνικός των κίτρινων τόνισε: “Συγχαρητήρια στον Κόροιβο για τη νίκη του. Δεν παίξαμε καθόλου. Δεν μπήκαμε ποτέ στον αγώνα εκτός από 5-6 λεπτά. Δεν υπήρχαμε στο γήπεδο. Λάθη, επιπολαιότητες, χαμένα λέι απ. Συνεχίζουμε για να βρούμε τους τρόπους να είμαστε αποτελεσματικοί. Δεν είναι η πραγματική μας εικόνα αυτά, αλλά αν δεν μπεις να παίξεις στο 100% είναι πολύ δύσκολο να επανέλθεις, ειδικά δύο φορές. Καταφέραμε να επανέλθουμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά δεν τα καταφέραμε δεύτερη φορά. Χάσαμε εύκολα σουτ και ήρθε φυσιολογικά η ήττα”.

Ρωτήθηκε για το αν αυτή η ήττα είναι ένα μάθημα και απάντησε: “Φυσικά και είναι πολύ καλό μλαθημα γιατί πολλές φορές ξεχνάμε ότι το πιχνίδι έχει εξελιχθεί, παίζεται σε όλο τον κόσμο… Εμείς δεν είμαστε έτοιμοι σαν ομάδα, το είπαμε και μετά από τη νίκη μας στο Κύπελλο. Πολλές φορές χρειάζεται επανάληψη και σκληρή δουλειά”.

Για την κακή απόδοση των Γιάννη Αθηναίου και Κουάμι Βον σχολίασε: “Είναι δύσκολο (όταν αυτοί οι δύο δεν έπαιξαν καλά), αλλά δεν ήταν μόνοι. Χάσαμε τις θέσεις μας, είχαμε βιαστικές επιλογές, δεν είχαμε υπομονή και στο μπάσκετ όποιος δεν ξέρει να επανέρχεται, παίζοντας κάθε φορά μια άμυνα και μια επίθεση, είναι δύσκολο να παίξει σε υψηλό επίπεδο”.

To Top