ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιαννάκης: “Μέρα με τη μέρα η ομάδα δείχνει στοιχεία…”

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είδε με ικανοποίηση τους παίκτες του να αφομοιώνουν ακόμα περισσότερο όσα δουλεύουν στις προπονήσεις και εξήρε τον τρόπο με τον οποίο δίνουν πράγμα στον Άρη οι νέοι παίκτες.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Άρη τόνισε πως “ήμασταν με λιγότερα λάθη στην άμυνα, καλύτερες συνεργασίες αμυντικές, πιέζαμε περισσότερο τη μπάλα. Στην επίθεση είχαμε καλύτερες αποφάσεις, καλύτερες αποστάσεις. Το σημαντικό για μένα είναι ότι παρότι ήρθαμε σε ένα τουρνουά μετά από καιρό και με παιδιά που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, παιχνίδι με το παιχνίδι γινόμασταν καλύτεροι και αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο. (Το λέω αυτό) γιατί όταν χάνεις δημιουργείται μια όχι καλή διάθεση, αλλά νομίζω ότι σε αυτό το τουρνουά μέρα με τη μέρα έβλεπαν καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να συνεργαστούμε, την επικοινωνία μεταξύ τους, τον τρόπο που θα εκτελέσουμε και τον τρόπο που θα επιμείνουμε ακόμα και σε δύσκολες στιγμές που θα υπάρχουν μέσα στο παιχνίδι”.

Ο τεχνικός του Άρη χρησιμοποίησε σήμερα περισσότερο τους (θεωρητικά) βασικούς θέλοντας προφανώς να τους δώσει ρυθμό, παρά την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια (συνοδευόμενα και από πρωϊνές προπονήσεις). “Και τα άλλα παιδιά θα μπουν. Βάλαμε τα παιδιά που δεν ήταν στην ομάδα, είναι καινούριοι και πρέπει να γνωριστούν μεταξύ τους περισσότερο. Βέβαια και τα άλλα παιδιά που μπήκαν έδωσαν στοιχεία κατά τη διάρκεια του τουρνουά και αυτό είναι πολύ καλό. Χρειάζονται πάνω από 10-12 παίκτες όταν θες να βγάλεις μια χρονιά και φυσικά είναι παιδιά νέα, τα οποία χρειαζόμαστε για το μέλλον της ομάδας. Υπήρχαν στιγμές που έδωσαν πολύ καλά στοιχεία στην ομάδα”.

Για την καλύτερη απόδοση του Βον που έκανε καλύτερη και όλη την υπόλοιπη ομάδα σχολίασε: “Λογικό είναι. Μέρα με τη μέρα αυτό προσπαθούμε να βάλουμε στο μυαλό των παιδιών, ότι πρέπει να γνωρίσουμε τον τρόπο που παίζουμε και να γνωρίσει ο ένας τον άλλον. Φυσικά και να αποκτήσουμε μεγαλύτερη επιθετικότητα και στα δύο μέρη του γηπέδου. Αυτό μετράει πάρα πολύ στο να είσαι αποτελεσματικός. Μέρα με τη μέρα η ομάδα δείχνει στοιχεία που μπαίνουν στο παιχνίδι της και μπορούμε να πούμε ότι θα είμαστε καλύτεροι στο επόμενο διάστημα”.

To Top