ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιαννάκης: “Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έχουν φάει πολλή πίεση”

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του γιατί άντεξαν στην πίεση που έχουν δεχθεί όλο αυτό το διάστημα.

Ο τεχνικός του Άρη επεσήμανε μετά τον αγώνα: “Η ομάδα έχει αρχίσει να παίζει αρκετά καλύτερα. Κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι μακριά από την Θεσσαλονίκη. Είχαμε 21 ασίστ που δείχνει πόσο καλά κινήσαμε τη μπάλα. Ήρθαμε πολύ συγκεντρωμένοι, γιατί ξέραμε ότι η Ζιέλονα Γκόρα μπορεί να σε τιμωρήσει. Έχει καλούς σουτέρ και σκληρούς παίκτες στη ρακέτα, όμως ήμασταν πολύ καλύτεροι, παίξαμε αρκετά έξυπνα. Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι. Συγχαρητήρια τα παιδιά γιατί έχουν φάει πολλή πίεση. Όλοι θα ήθελαν να έχουν ανάλογες εμφανίσεις. Παίζουμε καλύτερο μπάσκετ, αυτό μας δίνει αισιοδοξία και κάθε μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι”.

Ρωτήθηκε για την απόδοση του Λευτέρη Μποχωρίδη και απάντησε: “Τον θέλαμε από το καλοκαίρι, τον περιμέναμε και την κατάλληλη στιγμή, επειδή κι εκείνος το ήθελε πολύ, τον αποκτήσαμε. Όλα τα παιδιά σήμερα έδωσαν στοιχεία στην ομάδα και έδωσαν την ευκαιρια στον Λευτέρη να βγάλει τις ικανότητές του, όπως και ο Λευτέρης τους βοήθησε να παίξουν καλύτερα. Είχαμε θέματα πολλά το προηγούμενο διάστημα, αλλά το κυριότερο είναι ότι τα παιδιά αρχίζουν να καταλαβαίνουν καλύτερα πόσο έξυπνοι πρέπει να είμαστε”.

Για την επικείμενη ενίσχυση του ρόστερ είπε: “Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα για μας. Θα συνεχίσουμε να δουλεύω με τα παιδιά που έχω, να βελτιωνόμαστε κι αν βρούμε ευκαιρία να προσθέσουμε δύναμη και ποιότητα θα χαρούμε πολύ, γιατί χρειαζόμαστε περισσότερα παιδιά. Πιστεύω ότι κάτι θα γίνει”.

To Top