ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιατράς: “Ιστορική νίκη, συγχαρητήρια σε όλους”

Ο Μάκης Γιατράς μίλησε με ταπεινότητα και σεβασμό και προς τον Άρη και προς την ομάδα του παρά την σπουδαία νίκη που πέτυχε σήμερα.

Ο τεχνικός του Προμηθέα τόνισε: “Όπως και αυτή με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη έτσι κι αυτή σήμερα με τον Άρη είναι ιστορική νίκη, απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα και έναν μεγάλο προπονητή. Είμαστε ευτυχισμένοι, είμαστε χαρούμενοι. Ξεκινήσαμε άσχημα, χωρίς ρυθμό, δεν είχαμε δημιουργία, αλλά όσο περνούσε η ώρα με υπομονή γυρίσαμε στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο χαμηλώσαμε το σχήμα, βρήκαμε ελεύθερα σουτ, μπήκαν και κερδίσαμε… Είναι όντως το χειρότερό μας παιχνίδι βάσει στατιστικής, αλλά τα παιδιά είχαν θέληση και έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους”.

Πρόσθεσε πως “πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, είναι μόλις η 7η αγωνιστική. Πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Παίζει ρόλο και το κλίμα, είναι όλοι τους καλά παιδιά, παίζει ο ένας για τον άλλον και το που θα φτάσουμε, θα φανεί στο τέλος”.

Αναφέρθηκε στον Άρη λέγοντας ότι “εγώ είμαι πολύ μικρός για να μιλήσω για τον Άρη. Είναι ομάδα που πουλάει, ενδιαφέρεται πολύς κόσμος. Μπορεί όλοι να κάνουν ένα άσχημο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο Άρης, όλοι… Ήταν κακό παιχνίδι γενικά, ο Άρης προσπάθησε να μας χαλάσει το παιχνίδι. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Ευρώπη και το πρωτάθλημα. Ο κόουτς είναι είδωλο για όλους μας. Ο σεβασμός δεν είναι μόνο από μένα, είναι από όλη την ομάδα. Είναι μαχητής, θα βρει τον τρόπο και δεν χρειάζεται να του πει κανείς τι θα κάνει. Είναι μεγάλη ομάδα ο Άρης”.

To Top