ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Για πάρτη σας, για πάρτη τους! Φέρτε το Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό! (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Για την πάρτη σας! Για την πάρτη τους! Για τις καριέρες σας και την υστεροφημία σας. Για την υποστήριξή τους και την προσήλωσή τους σε σας! Φέρτε το Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό! 

Μ’ ένα όνειρο (όχι και πολύ) τρελό μπαίνει σήμερα στο παρκέ του Nick Galis Hall ο Άρης. Την κατάκτηση του 22ου τίτλου στην ιστορία του τον οποίο θα διεκδικήσει από τον Παναθηναϊκό στον τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ναι, είναι δύσκολο το παιχνίδι.

Ναι, ο Άρης είναι αουτσάιντερ και ο Παναθηναϊκός το φαβορί.

Ναι, ο Άρης δεν είναι ο ορισμός της σταθερότητας και περισσότερο έχει προβληματίσει και απογοητεύσει φέτος.

Ναι, ο Παναθηναϊκός έχει πλήρες ρόστερ, πιο έμπειρο, πιο ποιοτικό.

Τίποτα από όλα αυτά δεν μετρούν αν ο Άρης βγάλει στο παρκέ κάθε ικμάδα της επιθυμίας των παικτών του, των προπονητών του και των διοικούντων του στο παρκέ για να πάρει αυτό το κύπελλο.

Όσοι βρεθούν στις κερκίδες του Παλέ είναι βέβαιο ότι θα κάνουν το ίδιο και θα το μεταδώσουν στο παρκέ.

Ό,τι έγινε το 1998 είναι παράδειγμα προς μίμηση, είναι οδηγός για το σημερινό αγώνα. Η διαφορά ανάμεσα στον Άρη και τους αντιπάλους του τότε ήταν μεγαλύτερη από ότι είναι σήμερα. Τα προβλήματα πολλαπλάσια. Κι όμως μέσα στο γήπεδο εμφανίστηκε ο Αυτοκράτορας Άρης και έκανε την ανατροπή.

Το κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό είναι όνειρο, όχι όμως πολύ τρελό. Είναι στόχος, είναι ευκαιρία, είναι κάτι που θα απογειώσει τον Σύλλογο. Φέρτε το!

To Top