Γκάλης: “Η πρώτη φορά που δάκρυσα στο γήπεδο, εκεί πάντα ήμουν… ρομπότ”

Ο Νίκος Γκάλης μίλησε για τη γιορτή που έγινε προς τιμήν του, καθώς και για πολλά άλλα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Αrena 89,4”:

Για το ότι ο Άρης τον θυμήθηκε αργά και γενικότερα για τη βραδιά τόνισε: «Καλύτερα αργά παρά ποτέ. Ήταν μια συγκινητική βραδιά, όχι μόνο για μένα αλλά και για όλο τον κόσμο. Ήταν η πρώτη φορά που δάκρυσα μέσα στο γήπεδο. Είναι πολύ διαφορετικό από όλο αυτό που έγινε με έναν αγώνα. Σε έναν αγώνα πρέπει να είσαι ρομπότ, αλλά στη καθημερινή ζωή είναι αλλιώς τα πράγματα».

Για τη συγκινητική στιγμή με τον Παναγιώτη Γιαννάκη είπε: «Έχουμε περάσει πολλά μαζί με τον Παναγιώτη Γιαννάκη όλα αυτά τα χρόνια, πολλές στιγμές αλλά νομίζω οι περισσότερες καλές κι όλο αυτό μας βγήκε χθες. Είναι αλήθεια ότι μετά το τέλος ο Παναγιώτης μου είπε ότι μου χρωστάει πολλά».

Επίσης, ο Νίκος Γκάλης αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο τιμήθηκε: «Όπως είπα και μέσα στο γήπεδο δεν υπάρχει μεγαλύτερη στιγμή για έναν αθλητή, από το να κρεμάσει η αγαπημένη ομάδα του ψηλά τη φανέλα του. Προσωπικά, δεν νομίζω να υπάρξει μεγαλύτερη στιγμή για μένα».

Για την παρουσία όλων των ονομάτων του μπάσκετ αλλά και για τον κόσμο του Άρη σημείωσε: « Ήταν φοβερό το ότι βρίσκονταν όλοι εκεί. Είναι απίστευτο το ότι ο Όντι Νόρις έδωσε το όνομα Νίκος στον γιο του, δηλαδή ένας ξένος άνθρωπος να βαφτίσει το παιδί του Νίκο δεν έχει ξαναγίνει. Ευχαριστώ τον Άρη θερμά και τον πρόεδρο της ΚΑΕ, κ. Λευτέρη Αρβανίτη. Ήταν κάτι που το θέλαμε όλοι. Μου είχανε προτείνει κάποια πράγματα, συνεννοηθήκαμε και όλα πήγανε τέλεια. Ήταν μια μαγική βραδιά. Ο λαός του Άρη δεν σταματάει ποτέ. Είναι μεγάλη τιμή που δώσανε το όνομα μου. Αν και ακουγόταν δεν ήμουν σίγουρος και δεν είχα δει κάτι μέχρι τη στιγμή που το ανακοίνωσε ο κ.Ιωαννίδης. Αισθάνθηκα μεγάλη χαρά όμως αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο κόσμος το χάρηκε».

Για τη στάση της ομοσπονδίας και το αν θα παραμείνει κοντά στον Άρη ανέφερε: «Δεν θα σχολιάσω κάτι, κανονικά δεν έπρεπε να απέχουν όμως δεν είναι κάτι που περνάει από το χέρι μου. Για τον Άρη, πιστεύω από εδώ και πέρα θα γίνουν συζητήσεις και θα δούμε τι είναι καλύτερο για όλους».

To Top