ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γκαγκαλούδης: “Δυνατός ο Άρης, αυτοκτόνησε στο Eurocup, να βάλουν ένα λιθαράκι να γίνει δυνατός”!

O Γιάννης Γκαγκαλούδης, ο οποίος μίλησε για τις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης, ενώ απάντησε και στο ερώτημα για το ποιον προπονητή ξεχωρίζει. Απολαυστικός, όπως πάντα, ο Έλληνας γκαρντ.

«Έχω κλείσει τα 37 και πάω στα 38. Θα παίζω όσο είμαι καλά. Ελπίζω να περάσω τα 40. Τώρα κάνω καλή ζωή. Πριν δεν έκανα, σίγουρα όχι. Είμαι τρισευτυχισμένος πατέρας. Περνάω σχεδόν τα ¾ της μέρας μου με την κόρη μου. Είναι μεγάλη ευτυχία. Για τους μπαμπάδες, οι κόρες είναι κάτι ιδιαίτερο. Μοιάζουμε 50/50. Είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ με μια μπάλα. Τον χαρακτήρα μου δεν θέλω να πάρει στο μπάσκετ, δεν θα την σπρώξω στο άθλημα εγώ» τόνισε αρχικά στο “Μετρόπολις” για να πει στην συνέχεια…

…για τον Άρη: «Ο Άρης παρουσιάζεται πολύ δυνατός. Δυστυχώς, αυτοκτόνησε στο Eurocup. Άξιζε να περάσει. Ήταν καλύτερος από την Άλμπα, έκανε κακό ματς με τη Νεπτούνας και εκεί χάθηκαν όλα. Όταν έπαιζα στον Άρη, δεν παίρναμε ράβδους χρυσού. Εμείς ήμασταν σε δύσκολες εποχές του Άρη. Να μην πω τι παίρναμε, είναι και 1 το μεσημέρι. Να βάλουν όλοι το λιθαράκι τους για να είναι ο Άρης δυνατός».

… για τις στιγμές που ξεχωρίζει από Άρη και ΠΑΟΚ: «Επαγγελματίας είμαι. Ποτέ δεν είπα ότι είμαι Αρειανός από μικρό παιδί. Παναθηναϊκός είμαι. Και στις δύο ομάδες έζησα πράγματα που δεν μπορώ να τα βγάλω από την καρδιά μου. Στον Άρη πήρα κύπελλο και το έχω σπίτι μου. Στον ΠΑΟΚ δεν πήρα κάποιο κύπελλο, αλλά έζησα και εκεί ωραίες στιγμές. Δεν είναι διπλωματική απάντηση, αλλά θα αδικήσω τον εαυτό μου αν ξεχωρίσω κάποια ομάδα».

 

… για τους προπονητές που ξεχωρίζει: «Ο Αλεξανδρής είναι σαν δεύτερος πατέρας μου. Αλλά και με τον Σούλη έχω ζήσει ωραίες στιγμές. Περνάνε τα χρόνια και συνειδητοποιείς τα λάθη που έχεις κάνει, αυτό που κρατάς εκτός από τα λεφτά που έβγαλες ή που δεν έβγαλες είναι οι διαπροσωπικές σχέσεις. Αυτό κρατάω. Τους ανθρώπους που με αγαπάνε και αγαπάω. Αυτούς που θα έχω μια τηλεφωνική έστω επαφή.

 

To Top