ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γουίβερ: “Έτσι θέλω να παίζω, τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα”

Ο Κάιλ Γουίβερ έδειξε για πρώτη φορά σήμερα για ποιους λόγους τον επέλεξε ο Παναγιώτης Γιαννάκης το καλοκαίρι. Ο ίδιος τόνισε πως τα καλύτερα έρχονται…

Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε αρχικά: “Ήταν καλή νίκη για μας σήμερα, ειδικά επειδή προερχόματαν από ένα άσχημο παιχνίδι. Χτίζουμε την αυτοπεποίθησή μας μέσα από την καλή μας απόδοση. Ερχόμαστε πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Στο δεύτερο μέρος η Ζιέλονα Γκόρα έβαλε μεγάλα σουτ. Είναι κάποιες φορές εύκολο να πάρεις ένα προβάδισμα, αλλά δύσκολο να κρατάς το προβάδισμα. Κάναμε και έκαναν αρκετά λάθη, αλλά μείναμε ενωμένοι ως το τέλος και πήραμε τη νίκη”.

Για την επιθετική πολυφωνία σχολίασε: “Σε κάθε παιχνίδι ο καθένας μπορεί να σκοράρει. Είναι δύσκολο να μας αντιμετωπίσει ο αντίπαλος. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στο πρώτο μέρος, έχουμε παίκτες που μπορούν να βάλουν τη μπάλα στο καλάθι”.

Για την δική του απόδοση και την επιθετικότητα που έβγαλε και στις δύο πλευρές του γηπέδου είπε: “Ήθελα να βγω και να παίξω επιθετικά, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, αλλά έτσι θέλω να παίζω… Αυτός είναι ο στόχος μου και γι’ αυτό συγκεντρώνομαι σε κάθε παιχνίδι. Αυτά είναι τα στάνταρ απόδοσης που θέλω να έχω στη συνέχεια. Είχα καλές χρονιές, καλά παιχνίδια, αλλά τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα”.

To Top