Δαμιανίδης στον ΕΣΑΚΕ: Άδικο να ισχύσουν οι τιμωρίες!

Πρόταση για να αρθούν οι τιμωρίες των ομάδων που υπάρχουν από την περσινή χρονιά πρότεινε ο Άρης στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και παρότρυνε όλες τις ομάδες να μην υπογράψουν την ειδική προκήρυξη του πρωταθλήματος, καταθέτοντας η κάθε μία νέες βελτιωτικές προτάσεις.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης ζήτησε από το συμβούλιο να υπάρξει σύμφωνη γνώμη όλων ώστε οι τιμωρίες των ομάδων από την περσινή χρονιά να μην ισχύσουν.

Αιτιολόγησε την πρόταση αυτή με επιχειρήματα τονίζοντας πως “δεν θα πρέπει να παίξουμε χωρίς κόσμο τα παιχνίδια στα οποία έχουμε τιμωρία της έδρας, γιατί δεν είχαμε καν το δικαίωμα να προσφύγουμε στον ΑΣΕΑΔ, το οποίο δεν συνεδριάζει, γιατί έχει απλήρωτους υπαλλήλους. Δεν είναι δίκαιο να μην έχουμε το δικαίωμα της προσφυγής”. Ο ΕΣΑΚΕ δεν είπε ούτε “ναι” ούτε “όχι” και… πέταξε το μπαλάκι στην ΕΟΚ, αφού οι αγώνες του Άρη (με τον Ολυμπιακό), του ΠΑΟΚ (με τον Ίκαρο) και του Παναθηναϊκού (με το Μαρούσι) στους οποίους υπάρχει τιμωρία της έδρας είναι για το κύπελλο, διοργάνωση της ομοσπονδίας. Ο εκπρόσωπος της ΕΟΚ είπε ότι θα συζητηθεί το θέμα και αναμένεται απάντηση εντός των επόμενων ημερών.

Ο κ. Δαμιανίδης παρότρυνε όλους τους εκπροσώπους των ομάδων να μην υπογράψουν την ειδική προκήρυξη του πρωταθλήματος, που έχει πολλές ασάφειες και κανονισμούς… εκτός εποχής. “Διαβάστε την προσεκτικά και ελάτε την επόμενη Τρίτη στο νέο συμβούλιο να συζητήσουμε πως μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο αυτή η προκήρυξη. Ας έχει κάθε ομάδα τουλάχιστον δύο προτάσεις… Κάτι καλύτερο θα βγει από αυτή τη διαδικασία”, είπε ο πρόεδρος της ΚΑΕ μέσα στο διοικητικό συμβούλιο.

Τίποτα οριστικό δεν έχει προκύψει ακόμα με το θέμα της παραχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ενώ στο τελικό στάδιο βρίσκεται η συμφωνία με τον ΟΠΑΠ για την ανανέωση της χορηγίας του πρωταθλήματος.

To Top