Δεν βιάζονται στην ΚΑΕ για προπονητή…

Το θέμα προπονητή στον Άρη δεν πρόκειται να τελειώσει άμεσα. Άλλωστε δεν υπάρχει βιασύνη στο συγκεκριμένο ζήτημα. Είναι ίσως το μόνο για το οποίο ο Λευτέρης Αρβανίτης δεν αγχώνεται και δεν πιέζεται. Προέχουν άλλα, πολύ πιο σημαντικά και τα βιώνει καθημερινά η νέα διοίκηση. Αν δεν τα λύσει αυτά, είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσει στο θέμα του προπονητή.

Από την εξέλιξη των πραγμάτων εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δεν είναι μέσα στις πρώτες επιλογές της νέας διοίκησης. Είναι υπαρκτό – κι ας διαψεύδεται – το ενδιαφέρον που υπάρχει στο πρόσωπο του Γιώργου Μπαρτζώκα, είναι επίσης δεδομένο ότι Νο2 στην λίστα των ανθρώπων του Άρη είναι ο Δημήτρης Πρίφτης. Αν καμία από τις περιπτώσεις αυτές δεν προχωρήσει, τότε υπάρχει ερωτηματικό για το αν ο Αλεξανδρής είναι η τρίτη επιλογή ή υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι.

Όπως και να έχει αυτό το ζήτημα για τον Λευτέρη Αρβανίτη δεν είναι της… παρούσης. Άλλωστε σε λίγη ώρα έχει ένα πολύ κρίσιμο ραντεβού στην ΦΑΕ και μέσα στο επόμενο 48ωρο θα ζητήσει ρευστό από τη ΓΕΝΕΣΙΣ και την ΣΑΡΙΣΑ, για να μπορέσει να λειτουργήσει η ΚΑΕ όπως πρέπει.

 

To Top