ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεν πάει Λευκό Οίκο ο Ντουράντ λόγω Τραμπ

Ο Κέβιν Ντουράντ δήλωσε στο ESPN ότι δεν πρόκειται να επισκεφτεί τον Λευκό Οίκο, όσο είναι Πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ.

Κέβιν Ντουράντ το έχει πάρει απόφαση. Εφόσον οι Γουόριορς κάνουν την καθιερωμένη επίσκεψη των πρωταθλητών στον Λευκό Οίκο για να δουν από κοντά τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, ο “K.D.” δεν πρόκειται να δώσει το “παρών”. Όχι όσο είναι τουλάχιστον στη θέση του Προέδρου ο Ντόναλντ Τραμπ.

Δεν πρόκειται να το κάνω αυτό. Δεν σέβομαι αυτόν που βρίσκεται στο γραφείο αυτή τη στιγμή” τόνισε ο σούπερ σταρ των πρωταθλητών το ξεκαθάρισε μιλώντας στο ESPN στην ερώτηση για το αν θα πάει στον Λευκό Οίκο όταν οι “πολεμιστές” βρεθούν στην Ουάσινγκτον στις 28 Φεβρουαρίου για τον αγώνα με τους Γουίζαρντς. Προς το παρόν, βέβαια, ούτε ο Λευκός Οίκος έχει στείλει επίσημη πρόσκληση στους πρωταθλητές του ΝΒΑ…

Δεν συμφωνώ με αυτά που πιστεύει, οπότε η δική μου φωνή θα ακουστεί με το να μην πάω εκεί. Αυτή είναι απλά η προσωπική μου άποψη, ωστόσο ξέρω αρκετά καλά τους συμπαίκτες μου και γνωρίζω ότι θα συμφωνήσουν όλοι μαζί μου. Αισθάνομαι ότι από τη στιγμή που έγινε Πρόεδρος, η χώρα μας χωρίστηκε στα δύο. Αυτό δεν αποτελεί σύμπτωση” είπε μεταξύ άλλων ο Ντουράντ.

To Top