ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πράσινο φως για απόκτηση παίκτη, χωρίς να δοθεί μεγάλο ποσό

Ο Άρης θα κινηθεί για την απόκτηση παίκτη, αλλά είναι αμφίβολο αν θα προλάβει να τον έχει ο Δημήτρης Πρίφτης για τον αγώνα με την Κύμη.

Ο Έλληνας τεχνικός πήρε την έγκριση από την διοίκηση Λάσκαρη για να βρει έναν παίκτη από την αμερικανική αγορά, χωρίς ωστόσο να δαπανηθεί μεγάλο χρηματικό ποσό.

Είναι απόφαση της διοίκησης να μην αποκτηθεί παίκτης του οικονομικού επιπέδου αυτών που έφυγαν, οπότε ο τεχνικός του Άρη αναζητάει λύσεις από συγκεκριμένη δεξαμενή παικτών.

Ήδη έχουν προταθεί παίκτες – δεν υπάρχει περίπτωση για απόκτηση παικτών όπως ο Ράντι Κουλπέπερ ή ο Γουίλι Γουόρεν – που έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους σε πιο μικρά πρωταθλήματα και αναζητείται η καλύτερη δυνατή επιλογή βάσει των διάθεσιμων χρημάτων.

Αυτές τις ημέρες ανοίγει και η αγορά της D-League, καθώς συνεχίζουν μόνο οχτώ ομάδες στα πλέι οφ, οπότε ο Πρίφτης θα εξετάσει και από εκεί περιπτώσεις παικτών.

Είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες αυτός ο παίκτης να βρεθεί σήμερα ή αύριο και να προλάβει τον αγώνα με την Κύμη το Σάββατο.

To Top