ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Είναι πολύ βαρύ το φορτίο…

O Δημήτρης Σαχινίδης μοιράζεται κάποιες σκέψεις του με τους φίλους του Άρη και γράφει στο PRESSARIS σχετικά με την κατάσταση στο μπάσκετ του Άρη…
Αναλυτικά:
“Καλώς ή κακώς η σχέση την οποία έχει αναπτύξει ο κόσμος της ομάδας με το μπασκετικό τμήμα ήταν διαχρονικά πολύ ιδιαίτερη, καθώς ο αυτοκράτορας του Ελληνικού μπάσκετ ήταν αυτός που με τις αναρίθμητες επιτυχίες του κράτησε ψηλά το φρόνιμα του συλλόγου και λειτουργούσε ανέκαθεν ως αποκούμπι.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και τα τελευταία χρόνια αφού με το ποδοσφαιρικό τμήμα να βολοδέρνει σχεδόν μόνιμα μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας το μόνο ουσιαστικά γιατρικό για την ψυχοσύνθεση της Αρειανής οικογένειας είναι χωρίς ίχνος αμφιβολίας η ναυαρχίδα του αγαπημένου μας συλλόγου.
Από την πρώτη μέρα λοιπόν που γύρισε σελίδα όλοι ανεξαιρέτως χαμογελάσαμε και θεωρήσαμε πως από εδώ και πέρα η ομάδα μπορεί να αφήσει πίσω το αμαρτωλό παρελθόν της και να χαράξει μια διαφορετική προς το καλύτερο πορεία που με την σωστή στρατηγική, όπως και με τις ανάλογες μεθοδικές κινήσεις θα την οδηγήσει εκ νέου στον δρόμο της κορυφής.
Φυσικά θα πρέπει να τονιστεί πως κάτι τέτοιο πιστεύεται από όλους μας και σήμερα, αλλά είτε η καθυστέρηση στο θέμα των πληρωμών κι αυτή η αναβλητικότητα που παρατηρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα όπως και να το κάνουμε αποτελεί τροχοπέδη σε ότι αφορά την ροή και την δρομολόγηση των εξελίξεων στην ομάδα και πρέπει να καταλάβουμε πως είτε αρέσει σε κάποιους το γεγονός αυτό είτε όχι αποτελεί από μόνο του μια πραγματικότητα.
Στο πρώτο μου κείμενο στο Pressaris πριν λίγες μέρες είχα αναφέρει χαρακτηριστικά πως όλες οι σχέσεις μέσα στον κύκλο της ζωής αρχίζουν και τελειώνουν στον τομέα της εμπιστοσύνης, καθώς είναι ένα χαρακτηριστικό που εφόσον κλονιστεί δύσκολα ανακτάται
Προσωπικά δε θα ήθελα σε καμία των περιπτώσεων να καταδικάσω την προσπάθεια της οικογένειας Λάσκαρη, αφού κάτι τέτοιο αν μη τι άλλο θα ήταν αφοριστικό όσο και ανέντιμο από μέρους μου. Όμως η διοίκηση της Κ.Α.Ε. θα πρέπει να καταλάβει πώς το φορτίο που κουβαλάει ο κόσμος της ομάδας στις πλάτες του είναι ήδη βαρύ και ασήκωτο με όσα έχουν λάβει χώρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα τα προηγούμενα χρόνια και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που ο μπασκετικός Άρης οφείλει να επιστρέψει το συντομότερο στην κανονικότητα, μιας και αν αυτό αργήσει λίγο ακόμη νομίζω ότι οι συνέπειες θα είναι δυσβάσταχτες για όλο το φάσμα του συλλόγου που ονομάζεται Άρης Θεσσαλονίκης.
Κλείνοντας θα ήθελα να αναφέρω για μια ακόμη φορά πως τα όποια προβλήματα υπάρχουν είναι σεβαστά από τον οποιονδήποτε στον απόλυτο βαθμό, όμως θα ήταν το λιγότερο εγκληματικό να κρατήσουν πίσω μια ομάδα η οποία αντιστάθηκε, πάλεψε και καταβάλλοντας πολύ κόπο επέστρεψε στην επιφάνεια”.
To Top