ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Εγκώμια για Μοράντ από τον προπονητή του στο κολέγιο: “Ούτε ο ίδιος δεν ξέρει ακόμα πόσο καλός μπορεί να γίνει!”

Ο Ντεμέτρις Μοράντ είναι παίκτης που έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, που ακόμα δεν ξέρει ούτε ο ίδιος πόσο καλός μπορεί να γίνει. Τουλάχιστον αυτό πιστεύει ο προπονητής του στο πανεπιστήμιο Florida Gulf Coast.

Ο Τζο Ντούλεϊ, τεχνικός του FGCU και αυτός που οδήγησε το πανεπιστήμιο σε δύο σερί συμμετοχές στο τελικό τουρνουά του NCAA (την περιβόητη “Τρέλα του Μάρτη”) με τον Μοράντ βασικό σέντερ, λίγες μέρες μετά το τέλος της φετινής σεζόν, που ήταν και η τελευταία του 25χρονου σέντερ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη του Άρη.

Τόνισε αρχικά για τον Μοράντ πως “ωρίμασε από κάθε άποψη” και πρόσθεσε ότι “δεν πιστεύω ότι ούτε ο ίδιος ξέρει ακόμα πόσο καλός μπορεί να γίνει! Είναι ο καλύτερος αθλητής που έχω κοουτσάρει οπουδήποτε. Αναπτύχθηκε πολύ κυρίως σε ότι αφορά το επιθετικό κομμάτι και ακόμα πιστεύω ότι έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Έχει ακόμα περιθώριο να προοδεύσει και να γίνει ένας παίκτης καθοριστικός για οποιαδήποτε ομάδα αγωνίζεται”.

Ο Ντούλεϊ επεσήμανε πως “θα ήμουν έκπληκτος αν δεν έχει επιλογές. Είναι έξυπνο, λαμπρό παιδί. Όσο προχωράει μπροστά, πιστεύω ότι θα κάνει πολλά πράγματα”.

Εν τέλει η πρώτη ευκαιρία έρχεται σε μια από τις πιο ιστορικές και απαιτητικές ομάδες στην Ελλάδα και την Ευρώπη…

To Top