ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Εκνευρισμένος ο Λάσκαρης με την τοποθέτηση Βασιλακόπουλου για Ξάνθη

Ο Νίκος Λάσκαρης με έκπληξη πληροφορήθηκε όλα όσα δήλωσε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος για την Ξάνθη και είναι πιθανό οι κίτρινοι να ενημερώσουν επισήμως το υπουργείο Αθλητισμού για τις φαιδρότητες του προέδρου της ΕΟΚ.

Το ρεπορτάζ του gazzetta.gr αναφέρει σχετικά: “Είναι προφανές ότι η ΕΟΚ θέλει την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ. Στις δηλώσεις του στον Ρ/Σ «ARENA 89,4» ο Γιώργος Βασιλακόπουλος επιβεβαίωσε το χθεσινό ρεπορτάζ του gazzetta.gr το οποίο είχε αναφέρει ότι στην… εξίσωση έχουν μπει και οι κινητοποιήσεις των αγροτών. Επί τούτου βέβαια υπάρχει ένα ερώτημα: Στην περίπτωση που οριστεί το ΟΑΚΑ «Νίκος Γκάλης, δεν θα στοιχειοθετήσουν πρόβλημα τα μπλόκα των αγροτών στο ταξίδι των φιλάθλων του Άρη στην Αθήνα;

Σήμερα, ο κ. Βασιλακόπουλος είπε δημοσίως κάτι που είχε αναφερθεί στην κοινή σύσκεψη της περασμένης Παρασκευής. «Η Ξάνθη είναι σ’ ένα ευαίσθητο σημείο. Φοβηθήκαμε μήπως είχαμε με τους στρατούς των δυο ομάδων και εμπλοκή της μουσουλμανικής μειονότητας», είπε.

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση έχει εκνευρίσει τον ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης, Νίκο Λάσκαρη, ο οποίος έχει ρίζες από την Ξάνθη καθώς είναι τουλάχιστον ανεπίτρεπτο να μπαίνουν σε αυτή τη συζήτηση τέτοιου είδους ζητήματα. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν μάλιστα ότι ο Άρης σκοπεύει να ενημερώσει επισήμως το Υφυπουργείο Αθλητισμού”.

To Top